Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Viby Basket U17 - Central
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 02 december, 12:15
Plats:Satelliten
Aktivitetsinfo: Samling 12.15
Sekretariat Hilda, Johanna, Bandh
Matchstart 13.15
Gastkramare mot Central
2018-12-05 19:57
Den tredje av totalt fem matcher under helgen för Vibys damer blev en märklig tillställning med oklart resultat.
Central kom till matchen utan avbytare, och kanske var det underskattning eller möjligen ett resultat av det täta matchschemat, men den energi vi vant oss vid att se från Vibyhåll fanns inte riktigt den här gången. Central inledde matchen bäst och vann den första perioden med 16-20. Den andra perioden såg lite bättre ut, och även om Central fick fortsätta att kontra in poäng lite väl enkelt, så kunde Viby ta hem perioden med 15-9 och gå till halvtidsvila i ledning 31-29.

Även den tredje perioden gick till Viby med siffrorna 21-13 och det började se ut som en ganska säker seger. Central ville dock annorlunda, och utan avbytare lyckades de vinna den sista perioden med 13-22. Trötta och bedrövade Vibyspelare fick se resultattavlan visa seger med 65-66 till Central, men poängen i protokollet var felaktigt summerade och slutresultatet blev egentligen 65-64 till Viby. En protest har lämnats in och kommer förhoppningsvis gå igenom.

Även om spelet hackade något så kunde laget visa upp ett bra skytte med nio stycken trepoängare. Poängbäst för dagen var Towa med tretton poäng, tätt följd av Hilda med tolv och Clara och Elin med elva poäng vardera.


<< Tillbaka

 
 
Viby Baskets sponsorer