SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

KFUM Backlura - Viby Basket Dam
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 15 december, 12:15
Plats:Thorildshallen
Aktivitetsinfo: Samling 12.15 Sateliten
För samåkning.

Skriv i info fältet om ni har bli samt antal lediga platser. Eller behöver skjuts.
Inget skrivet = Åker direkt

Samling Thorildshallen 12.45

Matchstart 13.45

/Team Dam
Förlust i jämn match för Vibydamerna
2018-12-16 15:39
En dålig period avgjorde en i övrigt jämn match när Vibys damer gästade KFUM Backlura i Thorildshallen på lördagen.
Bägge lagen spelade bra och följdes åt poängmässigt i tre perioder. Backlura hade lite problem med effektiviteten i skyttet medan Viby var starka på returerna och ofta kunde vända i snabba anfall. Kitsou fick tyvärr utgå med knäskada i den andra perioden, men trots det avbräcket så fortsatte Viby att kriga och spela jämt med motståndarna. Inför den sista perioden var Viby i ledningen med en poäng, och allt tydde på att det skulle bli strid in på mållinjen.

I den fjärde perioden gick det dock lite troll i spelet för Viby som inte längre fick i skotten, medan Backlura fick ordning på skyttet och dessutom vann alla returer på de skott som inte gick i. Backlura kunde därmed rycka åt sig en trygg ledning som visade sig bli för stor. Trots att Vibydamerna gjorde en ordentlig uppryckning de sista minuterna och knappade in något, så blev det aldrig riktigt spännande. Matchen slutade med förlust 57-46, där alla spelade på hög nivå och bidrog men Towa var poängbäst för dagen med 13 poäng.


<< Tillbaka

 
 
Viby Baskets sponsorer