Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Sollentuna Basket u16 - KFUM Lidingö
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 05 oktober, 11:00
Plats:Nya Edsbergshallen
Samling:10:15
Startmatch i U16 gav vinst
2019-10-08 22:20

Detta var den första matchen för U16-killarna i konstellationen Tureberg-Viby och den gav verkligen mersmak.


Den första kvarten började killarna med ett övertygande spel. Försvaret var tätt och killarna lyckades störa motståndarna med många blocks och rebounds. Anfallsspelet genomsyrades av bra lagspel, pass, screens och hela 7 st 3-poängare. Resultatet i första kvarten blev 27-14. 


Killarna forsatte samma spel under andra kvarten men Lidingö hade spottat upp sig och bjöd på hårdare motstånd. Killarna fick en hel del fouls, både med och mot oss, med tillhörande straffar. Andra kvarten slutade 23-13 vilket gav ett halvtidsresultat på 50 -27.


Tredje kvarten fortsatte i samma anda fast med ännu hårdare motstånd. Killarna drog på oss flera fouls som motståndarna förvaltade och gjorde 6 lyckade straffkast. Vi förlorade den tredje kvarten med 14-22.


Den fjärde och sista kvarten återtog killarna kommandot och satte skotten med precision. Sista kvarten slutade 19-14 och gav slutresultatet 85-63.


Ett bra spel av killarna - bitvis var det grymt bra, riktigt bra. Kan vi fortsätta att slipa på lagspelet, individuella styrkor och killarnas "team spirit" kan det bli hur bra som helst. 


Grymt bra jobbat ,


<< Tillbaka

 
 
Viby Baskets sponsorer