SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

"Viby Basket bye-bye EB" - Viby Basket
 
  INFORMATION

Matchstart:sön 20 maj, 09:00
Plats:Sollentuna Sporthall A + B
Samling:08:30
Aktivitetsinfo: NY INFORMATION!
Spelschema för grabbarna SAMT sek-schema för er föräldrar är nu klart. Grabbarna spelar sina gruppspelsmatcher:

- Kl.09.00 mot Tureberg.
- Kl. 11.00 mot FUBB

Sedan efter lunch är det dags för slutspel. Viby har garanterat en match till vid kl. 14 MEN kan även bli matcher fram till 16 (då är matchen klar runt 17). Så räkna med en heldag basket, skicka antingen med spelarna matsäck eller pengar att köpa lite mat för samt frukt så att de pallar hela dagen. (Rekommenderar hemmagjord matsäck för utbudet i hallarnas Cafe är inte så stort.

FÖR ER FÖRÄLDRAR!
Även ni kommer som sagt också komma till hallen under två matcher, för ni ska 2o2 träna på att sitta i sekreteriatet så att ni har övat lite inför i höst då ni kommer turas om att vara ansvariga för grabbarnas alla hemmamatcher. Schema finns tillgängligt när ni ska sitta. Ni alla ska både öva på att ta tiden, samt skriva ner poänget i ett protokoll. Från och med i höst kommer dessa protokoll endast skrivas digitalt så det är vad ni ska träna på också. APPEN heter "Basketball Scoresheet". Toppen om ni laddar ner den nu innan så ni är förberedda, helt till en ipad av något slag men mobil funkar också.

OBS! Är OTROLIGT viktigt att ni kommer på era pass, annars pajas hela dagen. Skulle ni tyvärr inte kunna erat pass ligger det på er att ta kontakt med någon annan förälder och se ifall de kan byta med er, men detta är grunden som jag räknar med. Däremot gör det ingenting ifall en spelares båda föräldrar kommer för att öva, det går jättebra! Står till exempel en spelare på protokollet kan båda föräldrarna skriva samtidigt via varsin mobil enhet, men de kan inte köra båda. Varje spelare ska ha minst en förälder på plats.

OBS! Platserna till denna dag är nu fullt! För att alla som kommer ska fö spela en del sätter jag en gräns på 12 spelare!



<< Tillbaka

 
 
Viby Baskets sponsorer