Aktivitetsinfo: Sekretariat: Klara, Izza, Elin

Flickor 02
Referat: Viby Basket U17 - Alvik
Storseger mot Alvik för DU17
2019-01-20 23:21, Flickor 02
Vibys U17-damer visade upp ett mäktigt spel och slog gästande Alvik med 77-36 när lagen möttes i Nya Rotebrohallen på söndagen.
Det var bara match i några minuter då lagen bytte poäng i de inledande anfallen. Sedan var det Viby för hela slanten, vilket siffrorna i de två första perioderna avslöjar: 24-13 respektive 23-4. Alviks coach utnyttjde sina timeouter för att hitta nyckeln tillbaka in i matchen, men utan framgång. Viby visade upp ett fantasktiskt spel, där Towa och Elin var poängbäst med 18 respektive 14 poäng.

I den tredje perioden tog Viby det lite lugnare och vann perioden med 13-11, innan man tryckte på lite mer i den sista perioden som vanns med 17-8. Förutom de tidigare nämnda poängplockarna skall framhållas att samtliga spelare gjorde en fantastisk match och jobbade hårt i både anfall och försvar, även när matchen sedan länge var avgjord.