SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Säsongen är äntligen igång för Viby P10!
2020-08-17 00:17
Vilken fantastisk första dag på den nya säsongen det blev i Lördags för P10.

Dagen började med två 1.5 timmars träningspass i Runan. Stämningen var hög och trots en lång sommar så satt tekniken nästan direkt (vi tränare misstänker startkt att det spelats en del basket under lovet).

Nästa stop var på Humlevägen för bad och grill innan det var dags att göra sig redo för säsongens första matcher. 

I vad som vi hoppas kan bli en trevlig tradition så hadde Åkersberga bjudit in till träningsmatcher i sin mycket fina nybyggda idrottshall.

Det blev en perfekt start på säsongen då Åkersberga kommit ganska långt i sin basketutveckling och både coacher och spelare fick en bra bild av vilka områden som behöver tränas på i höst. Ett område där vi dock redan idag kan mäta oss med vilket lag som helst är kämpaglöd och fighting spirit - med 1 avbytare på två lag spelade vi totalt 4 stycken 30 minters matcher - och killarna kämpade till den sista minuten. Det var verkligen fantastiskt att se.

Ytterligare bilder från dagen finns i bildgalleriet.

På måndag börjag säsongens ordinarie träningar och baserat på vad killarna visade i helgen så kommer vi se minst lika stor utveckling denna säsong.

//Ledarteamet