2015-10-17 13:53
Endast 7st spelare kom till start idag pga av sjukdomar. Samt att några av tjejerna som var med var lite småförkylda.

Spelare: Saga, Towa, Lovisa, Izabelle, Elin, Hilda, Felicia.
Coach: Rebecka, Micke

Viby öppnade starkt. Med ett fantastiskt fint anfallspel och fint försvarsspel. Vilket gjorde att vi vann första perioden med 19-5

Även Andra Perioden fortsatte med fint Viby spel med bra försvar och bra anfallsspel.
Ledning 35-14

Tredje perioden ändrade Tureberg sitt spel en hel del och våra tjejer började bli trötta. Tureberg gjorde snabba uppspel med 2 tjejer i full fart ut på varje kant, vilket dom lyckades få ut passar till gång på gång under uppspelsfasen. Tjejerna orkade inte riktig med i det höga tempot som var i matchen, medans Tureberg kunde byta alla spelare hela tiden. Helt jämn period. Fortfarande ledning med 47-26

Sista perioden spelar Tureberg lika bra och gör många fina instick som vi ibland har svårt att stoppa, Vi har även svårt att flytta på fötterna iförsvar när deras bästa spelare går mot korg och hon göra många enkla poäng. Där måste vi bli bättre och flytta med bättre i försvarsspelet samt få hjälp (Fotarbete träning). Även jämnt Sista period. Vi vinner till slut med 65-43.
Kul att alla i laget gjorde poäng i denna match. Tack för ett fint motstånd Tureberg. Nu ser vi fram emot Cup i Telge. Nästa match i U14 är Mot Solna Vikings i deras hemmaborg så då får vi kämpa ordentligt.

Riktigt bra kämpat av alla tjejer som gav allt för laget!