Första dagen i Blackebergscupen avklarad
2016-09-02 22:59
Fredag och första matcherna denna säsong, Nervösa Viby Tjejer möter Blackeberg Röd. Tjejerna startar riktigt nervöst. Vi gör inga poäng första perioden. Blackeberg leder med 10-0 innan vi börjar göra poäng och detta i slutet av andra perioden. Vi äter oss ikapp mer och mer i matchen. När det är ca 1 min kvar står det 15-13 till Blackeberg, spelet växlar fram och tillbaka, vi lyckas få bollen när det är 8 sekunder kvar och tar en timeout. När det är 2 sekunder kvar får vi 2 poäng och det är lika -- Sudden death. (Uppkast och första målet vinner). Blackeberg får massor av chanser först men missar massor av skott. Till slut får vi några chanser och sätter ett riktigt fint skott. Vinst jippie bra start på Cupen.

Andra matchen för dagen är Derby Match mot Tureberg som vi spelat mot massor av gånger. Väldigt jämn match där Tureberg leder i första halvan av matchen, i andra halvan av matchen drar vi ifrån med några poäng, dock så kommer inte Tureberg riktigt ikapp. Vi vinner med 2 poäng. Roligt denna match var att tjejerna spelade på klockan sista minuten i matchen,

Riktigt underhållande och bra matcher, anfallspelet kan bli mycket, mycket bättre, men det är i början av säsongen, glädjande är att vårat försvarspel är riktigt bra.

Nu ser vi fram emot roliga matcher på lördagen.