V.37 Vinst i U16 premiären
2019-09-16 11:30

Täby Basket var motståndet i U16-premiären och vi möttes i Byängshallen i Täby. Matchen startade bra med rappt spel och en 11-0 ledning efter några minuter. Första perioden slutade 19-4 och det hela kändes redan nu ganska säkert. I andra gick dock tempot ner väsentligt och Viby spelade inte i den hastighet och med den intensitet som man visade upp senast i Blackebergscupen. Andra perioden slutade oavgjort och avståndet var samma som efter första perioden, 15 poäng, och ställningen var 33-18 till Viby. I tredje kom Viby in med en annan attityd och snabbhet. Vi hade många fina spel vilket gjorde att avståndet växte till det dubbla, 56-26. I fjärde fortsatta laget att jobba med olika inövade varianter och spelsystem och vinsten var helt säker. Slutresultat 75-41.