P02 v47: En vinst och en förlust
2015-11-22 19:28

P02 besegrade Sigtuna i Nivå 3 efter en rolig och jämn match medans berg- och dalbanespelet mot Djursholm i Nivå 1 resulterade i en klar förlust.

Först ut var Nivå 1-laget som bara kom till spel med 7 spelare mot Djursholm. Det var en märklig tillställning där Djursholm spelade en helplanszonpress under första perioden som vi totalt fastnade i. 15-1 stod det till dem en bit in i andra perioden när vi plötsligt vaknade till liv ur dvalan! Sakta men säkert segade vi oss ikapp och det skiljde sedan bara 4 poäng i pausvilan!

Tredje perioden blev dock riktigt usel från vår sida och vi gjorde 10 turnovers i rad och strax var de i ledning med uppåt 25 poäng!? Det hjälpte inte att vi avslutade helt ok, de kunde enkelt vinna med 58-35. Jacob gjorde dock en riktigt bra match liksom Benia som blev poängbäst. Vi kommer mötas igen 2 gånger och då blir det revansch!

Nivå 3-laget ställdes mot Sigtuna. 10 killar kom till matchstart och även denna match var lite av en berg- och dalbana men en betydligt roligare tillställning. Första perioden blev helt jämn med 1 poängs fördel för motståndarna. I andra perioden gasade vi dock på rejält och drog ifrån till pausvila med 7 poäng!

Sista 2 perioderna var fortsatt jämna – och målsnåla! Vi kunde dock hålla försprånget och bärgade segern med 33-27. Alla 10 spelare kämpade hårt, kombinationerna mellan tex Alexander Å och Gabriel fungerade utmärkt flera gånger liksom Amers returtagning. Superroligt och välförtjänt seger!