P02 v16 Rolig träningsmatch mot Spånga slutade med seger
2016-04-24 14:20

Vi spelade en träningsmatch för vårt Nivå 3-lag mot ett blandlag P02/03 från Spånga på lördagen i Rotebrohallen. Efter en väldigt jämn första halvlek drog vi ifrån med några konstmål och vann.

10 grabbar kom från Spånga för att spela mot 12 Vibykillar i en extrainsatt träningsmatch. Vi hade matchtavlan, föräldrar i sekretariatet och protokoll, det var bara domaren som inte dök upp till matchstart. Han hade glömt bort men som tur var bor han i Rotebro så han kom cyklandes efter 10 minuter.

Det blev en väldigt rolig och jämn tillställning, det skilde bara ett par poäng efter första perioden och i halvlek var vi 1 pinne upp. I tredje perioden drog vi ifrån lite och i den sista, som blev klart målrikast för båda lagen, lyckade först Tobias med ett konstmål sittandes på knäna (!) och det följdes något anfall senare av Olof som vallade bollen via ovandelen av plankan i korgen!

Det blev seger med 43-31 till slut och alla spelade lika mycket och nästan alla gjorde poäng. Både Josias och Viktor pytsade i hela 10 poäng var.

Stort tack till Spånga som var en väldigt trevlig bekantskap, tack också till föräldrarna som skötte seket. Vi siktar på fler träningsmatcher under maj.