Vårens återkomst firade Viby-P02 med vinst borta mot Solna med 31-45!
2015-03-11 10:14

Gårdagens match mot Solna visar att Viby Basket P02 fortsätter att utvecklas som lag. Efter en något spänd inledning med 4-4 efter 4 minuters spel så lossnade det för Vibys killar. Efter första perioden stod det välförtjänt 10-15 till Viby. En ledning som killarna aldrig släppte. Andra perioden blev lite mer tillknäppt som ändå slutade med vinst 4-8 till Viby och 14-23 i poängställning.

Våra killar vägrade slå av på takten och fortsatte att kämpa som ett lag med ett starkt försvar och många snabba avslut framåt. Period3 slutade med vinst 7-14 till Viby och 21-37 i poängställning.

Solna körde med dubblingar och försökte stressa oss vilket vi utnyttjade och hjälpte varandra genom att spela oss ur denna press. I sista perioden försökte därför Solna med att trippla bollhavaren och när dom lyckades erövra bollen från oss hördes ett jubel från deras bänk. Sista perioden slutade 10-8 till Solna vilket ger slutresultatet 31-45 till Vibys härliga P02-lag. Ett resultat som visar att laget är i bra form och att killarna kämpar för varandra. En klar styrka som våra killar har utvecklat är att alltid kämpa tills matchen är helt slut och aldrig slå av på takten vilket man gjorde trots stor poängledning.