SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

SkandiaMäklaren Cup i Spånga 10/10-2020
2020-10-18 20:50
Här kommer en lite sen rapportering från helgens SkandiaMäklaren Cup i Spånga. Det var äntligen dags att få spela riktiga matcher igen och denna gång fick vi möta 2 Alvik lag och även 2 Duvbo lag som vi aldrig har mött förut.

Första matchen började lite trevande, vi var lite osäkra på det mesta och det märktes att det var den första matchen på länge. De följande matcherna sen så kom vi snabbare in i spelet och uppvisade fint passningsspel och snabba omställningar som resulterade i många mål. Vi kunde gjort många fler mål för vi hade otroligt många skott mot mål som vi inte riktigt fick till. Närskott har vi tränat mycket på träningen idag. Alvik bjöd till det tuffaste motståndet i första matchen som även gjorde flest mål. Men resterande 3 matcher vann vi enkelt och hade ett mycket fint spel. Kul att äntligen vara igång!

Det är så otroligt tråkigt att ni föräldrar inte kan vara med och titta, vi försöker att ta många bilder. Bilder läggs upp under bildgalleri och på vår Facebooksida (F11 Viby Basket tjejerna).