SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

F03 v46: Två matcher i EB-ligan
2021-07-19 21:35

16 NOV 2014 10:34

Nio spelsugna tjejer spelade i EB-ligans tredje omgång.

 

Den tredje omgången i EB-ligan spelades i Skuru Sporthall. Ett mycket trevligt ställe och en bra värd som mötte upp tjejerna och föräldrarna redan vid parkeringen. Väl inne fanns både servering och matchvärdar som guidade oss rätt.

 

I dagens första match stod Spånga Vit för motståndet. En jämn match spelmässigt, men där våra snabba tjejer framåt tillsammans med ett tätt försvar gjorde att siffrorna gled iväg till en seger med 30-10.

 

Efter lite fika så stod Järfälla som motståndare i andra matchen. Tjejerna var lite rädda på förhand då de var väldigt långa. Något som visade sig inte skulle betyda något alls. Full fart från början, men framför allt ett fantasktiskt försvarspel. Efter två perioder hade motståndarna inte gjort ett enda mål. Matchen slutade 26-16 till vår favör efter att vi slappnat av lite i slutperioderna.

 

Stort tack till Skuru Basket för ett mycket väl genomfört arrangemang och stort tack till våra tjejer som kämpade väl.