Vill du prova på att spela basket eller vill vara med i vårt lag kontakta Team Managers eller Tränarna, se kontaktuppgifter under fliken Truppen.

2024-02-19 16:30
Ladda album (+13 bilder) >>
Söndag 18 februari vinster för alla tre lag!

P08 Röd Edsbergshallen 16:15
Motståndet idag var Norrköping som gästade Edsbergshallen. I denna match var vi det starkare laget som tog en tidig ledning som inte släppte ifrån oss. Vi vann rättmätigt med 89-56.

P08 Svart Fribergahallen 17:00
Viby svart mötte Danderyd i Fribergahallen. Danderyd tog kommandot över matchen och ledde med 13 poäng i halvtid. Vibykillarna lyckades successivt komma tillbaka i matchen och vinna med 1 poäng, 73-72.
Bra kämpat!

P08 Vit Sporthallen 17:15
Vi hade Täby på besök i en match där vi hade ledningen ända fram till sista perioden där Täby kom ikapp och det blev helt jämnt. Matchen stod och vägde men Viby lyckades ta de sista avgörande poängen och vi vann med 58-56. Otroligt spännande match!

Ledarna för P08

P08 vit fredagens bortamatch
2024-02-10 09:59
Steningehöjden fredag 9 februari

Viby vit P08 mötte Sigtuna i Steningehöjdens idrottshall. Matchen blev väldigt jämn rakt igenom och när det återstod några sekunder av matchen lyckades Viby sätta en trepoängare genom Samuel. Vinst 70-67.

Bra jobbat killar!

P08 Svart hemma
2024-02-05 20:17
4 februari Edsbergshallen

P08 svart hemma

Viby svart mötte Sigtuna i Edsbergshallen.  Vibykillarna fick igång spelet bra under första perioden och ledde fram till halvtid. Det räckte dock inte hela vägen utan Sigtuna kom tillbaka i matchen och kunde vinna med 6 poängs marginal, 61-55. Vi tar med oss att jobba med skott och säkra passar. Bra kämpat!

Ledarna P08

P08 röd & vit matchbilder
2024-01-28 11:41
Ladda album (+10 bilder) >>
Edsbergshallen 13 januari samt Sporthallen 27 januari

P08 röd hemma 13 januari
Första matchen för det röda laget detta år var hemma mot Stockholm Nordväst. Det blev en mycket spännande match som var väldigt jämn men där vi, tack vare vårt samarbete på planen, gjorde att vi vann med fina siffror 94-80.
Otroligt kul matchdag!

P08 vit hemma 27 januari
Viby vit mötte Skuru i Sollentuna sporthall. Matchen började jämn men Viby tog snabbt  ledningen och ledde med 5-10 poäng fram till period 4, då Viby utökade ledningen och kunde vinna tryggt, 76-57. Vibykillarna jobbade bra i försvar och kunde störa Skurus anfallsspel samtidigt som Viby i anfall visade på ett väl fungerande samarbete.

Superbra spelat!

P08 julavslutning
2023-12-17 14:13
Julavslutning med julbord 16 december 2023

Edsbergshallen 16 december

I lördags var det dags för vår årliga gemensamma julavslutning med massor av god mat som vi alla bidrog med. Efter den goda maten hade vi den mycket spännande paketöppning där tärningarna avgjorde vem och hur länge man fick försöka öppna paketet innan näste man tog vid. Segrare och lycklig paketöppnare som fick behålla innehållet blev till sist Ralph, grattis!

Vill med detta tacka för höstterminen och alla spännande matcher som spelats.