SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Haga Haninge Vit - Viby Basket Vit
 
  INFORMATION

Matchstart:sön 24 september, 15:45
Plats:Brandbergshallen
Samling:15:00, I eller utanför hallen
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Seriepremiär i Nivå 3 mot Haga Haninge Vit i Brandbergshallen!

Vi spelar i Nivå 3 Nord. Ni kan dubbelkolla att inga ändringar uppstått här:
https://www.profixio.com/app/leagueid14770/teams/1113913?k=1137905

Vi samlas ALLTID minst 45 minuter innan matchstart för att vi ska hinna värma upp och taktiksnacka innan det blir skarpt läge!

Matcher är nu, med fulla basketregler 4x10 minuter effektiv tid – alltså 40 minuter, OCH räkna med att en match tar minst 2 timmar i anspråk inklusive samling, som tidigare.

Vid match är det MAX 12 spelare som kan vara med. Träningsflit kommer att meritera om laget blir större! Först till kvarn gäller! OBS! att vi måste ha snabbt svar jag har satt deadline redan imorgon, torsdag kväll!

Som vanligt gäller uppsatt hår, fyllda vattenflaskor, skor & hopprep med, eventuella skydd med/på, inga örhängen i öronen (eller tejpa dem), inga armband eller andra smycken på, samt matchställ OCH kom ihåg överdrag - för att undvika skador pga att ni blir kalla! Reglerna säger att matchställets tröja ska vara instoppad i byxan – det får man bara tugga i sig. Sist men inte minst, kanske till och med viktigast – ta med både glatt humör och en stor laddning kämpaglöd!

Ni som väntar på sekschemat får tyvärr vänta lite till då det är ändringar som uppstår mest hela tiden nu - ledsen för det, inget jag styr över. Om allt går som det ska kommer vi ju ha hemmamatch den första oktober så om inte annat får jag lov att göra ett preliminärt schema till dess!

Kom ihåg vårt vildkattsursprung och vässa klorna!

1, 2, 3 – VIBY!!

Med vänlig hälsning
//Sandra

Match nr 31598114
Trupp:#2 Maya Bourourou
#3 Hanna Hamvik
#4 Frida Engström
#7 Aileen Negut
#11 Ellen Engde
#16 Abigail Jöfelt
#23 Vanessa Onomakpome Mudiaga
#43 Noomi Rodén

<< Tillbaka