SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Blackeberg Vit - Viby Basket Vit
 
  INFORMATION

Matchstart:sön 17 december, 12:00
Plats:Riddersvikshallen
Samling:11:15, I hallen
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: På söndag är det bortamatch mot Blackeberg i Riddersvikshallen. Även om tabellen haltar lite så är de serieledare - 7 spelade och 7 vunna! Men nu tjejer, nu bryter VI deras svit! Eller hur!?

Nu ikväll (tisdag) är det Jul-/Lusse-/avslutningsfika efter träningen: Föräldrar är välkomna från 18:00. Tjejerna ska få en utmaning har jag hört - kan bli sevärt! Och Anders goda lussekatter sen?!? Ni vill inte missa detta!!

Sen är det vår tur att ha fiket i Edsberg 20-12/1 - skriv in det i era kalendrar!! Ja, ni som prenumererar slipper ju, för i lagkalendern är det inlagt!

Så till det vanliga matchsnacket!

Vi spelar i Nivå 3 och ni kan dubbelkolla att inga ändringar uppstått här:
https://www.profixio.com/app/leagueid14770/teams/1113913?k=1137906

Vi samlas ALLTID minst 45 minuter innan matchstart för att vi ska hinna värma upp och taktiksnacka innan det blir skarpt läge!

Matcher är nu, med fulla basketregler 4x10 minuter effektiv tid – alltså 40 minuter, MEN räkna med att en match tar minst 2, kanske 2,5 timmar i anspråk inklusive samling.

Vid match är det MAX 12 spelare som kan vara med. Träningsflit meriterar! Först till kvarn gäller! OBS! att vi måste ha svar senast onsdag kväll! Blir det fullt – kontakta Sandra!

Som vanligt gäller uppsatt hår, fyllda vattenflaskor, skor med, eventuella skydd med/på, inga örhängen i öronen (eller tejpa dem), inga armband eller andra smycken på, hopprepet med samt matchställ på OCH kom ihåg överdrag för att undvika skador pga att ni blir kalla! Reglerna säger att matchställets tröja ska vara instoppad i byxan – det får man bara tugga i sig. Sist men inte minst, kanske till och med viktigast – ta med både glatt humör och en stor laddning kämpaglöd!

Kom ihåg vårt vildkattsursprung och vässa klorna!

1, 2, 3 – VIBY!!

Med vänlig hälsning
//Sandra

Profixio nr 31658708

<< Tillbaka