SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Viby Basket Vit - Haga Haninge Röd
 
  INFORMATION

Matchstart:lör 02 december, 17:15
Plats:Sollentuna Sporthall B
Samling:16:30, I hallen/omklädningsrummet
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Dags för hemmamatch i Sollentuna Sporthall B!

FÖRST:
*Nytt sekschema bifogas.
SEN:
*Julfika efter träningen den 12/12 i Edsberg. Start 18:30 mao och alla föräldrar är välkomna! Anders bakar traditionsenligt Lussebullar!!
NU till det vanliga matchsnacket...

Kallade till sekretariatet denna gång är föräldrar till:
Maya
Abigail
Aileen
Vanessa

Vi spelar i Nivå 3. Ni kan dubbelkolla att inga ändringar uppstått här:
https://www.profixio.com/app/leagueid14770/teams/1113913?k=1137906

Vi samlas ALLTID minst 45 minuter innan matchstart för att vi ska hinna värma upp och taktiksnacka innan det blir skarpt läge! Sekretariatet kan med fördel komma redan en timme innan matchstart för att ha koll på läget.

Matcher är nu, med fulla basketregler 4x10 minuter effektiv tid – alltså 40 minuter, MEN räkna med att en match tar minst 2 timmar i anspråk inklusive samling.

Vid match är det MAX 12 spelare som kan vara med. Träningsflit meriterar! Först till kvarn gäller! OBS! att vi måste ha svar senast torsdag kväll! Blir det fullt – kontakta Sandra!

Som vanligt gäller uppsatt hår, fyllda vattenflaskor, skor med, eventuella skydd med/på, inga örhängen i öronen (eller tejpa dem), inga armband eller andra smycken på, hopprepet med samt matchställ på OCH kom ihåg överdrag för att undvika skador pga att ni blir kalla! Reglerna säger att matchställets tröja ska vara instoppad i byxan – det får man bara tugga i sig. Sist men inte minst, kanske till och med viktigast – ta med både glatt humör och en stor laddning kämpaglöd!

Kom ihåg vårt vildkattsursprung och vässa klorna!

1, 2, 3 – VIBY!!

Med vänlig hälsning
//Sandra


Profixio nr 31658702

<< Tillbaka

 
 
Viby Baskets sponsorer