SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Arrangemang som anordnas av Viby Basket

Som ni säkert alla vet bygger Viby Baskets verksamhet på ett starkt föräldraengagemang. Lagen leds av föräldrar till spelarna som sköter administrationen runt lagen, stöttar runt träningar, matcher, cuper och andra aktiviteter. Detta är grunden i vår förening som ger en trygghet för barnen och skapar en härlig gemenskap där alla föräldrar kan och får vara med och hjälpa till för att forma den stora basketfamilj som vi är.

 

Vi har en engagerad Styrelsen som driver de organisatoriska och ekonomiska frågorna i föreningen medan Tränarrådet har det sportsliga ansvaret tillsammans med Chefstränaren. Viby Basket har en väldigt stark organisation med god ordning, stabil ekonomi och högt engagemang. Vi försöker hålla rimliga avgifter och vill erbjuda hög kvalité i vår verksamhet där spelarna även bl a erhåller gratis matchställ och gratis basketboll för yngre spelare när de börjar spela.

 

Vi kräver inte att spelarna säljer bingolotter eller salamikorvar el dyl för klubben. Däremot tycker vi att det är rimligt att de äldre lagen som har högre kostnader (för cupspel, RM/USM, coacher mm) jobbar vid våra gemensamma klubbaktiviteter (Streetbasket, Julavslutning, Valborg & Säsongsavslutning). Vi förväntar oss att spelarna med sina föräldrar kliver in och sköter dessa arrangemang med stöd från Styrelse, Tränarrådet och Föreningskanslist.

 

Lagen får en fast ersättning på 2.000 kr per lag och detta blir ett sätt där de både får ett tillskott till lagkassan men också bidrar till att stötta klubben och bygga vidare på vår föreningsgemenskap och solidaritet.

 

Det är följande klubbaktiviteter:

 

ARRANGEMANG DATUM ANSVARIGT LAG ANSVARIGT LAG 2021-22
Viby Streetbasket Festival Lördag 4 september 2021 PU14 P08
Julavslutningen Fredag 17 december 2021 FU14 F08
Valborg i Viby Lördag 30 april U16

P06 + F06

Säsongsavslutningen maj/juni U15 P07 + F07
 
Viby Baskets sponsorer