SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Viby Basket i Sollentunas Utmärkelser
Vinnare i P02/3 säsongen 2018/19

Viby Basket anordnar en gemensam klubbavslutning i månadsskiftet maj/juni.

 

För de yngre spelarna (U12 och yngre) så delar vi ut medaljer och diplom. För de äldre spelarna (U13 och äldre) delar vi ut några specialpriser till spelare som utmärkt sig extra fint:

 

  • Träningsflit (en spelare som sällan missar en träning och som alltid gör sitt bästa)
  • Största Framsteg (en spelare som har jobbat hårt och utvecklats extra bra under säsongen)
  • Bäste Lagkamrat (en spelare som ställer upp för laget och lagkamraterna och är en förebild i sitt sätt att vara)
  • MVP (en spelare som gör sitt yttersta för laget och bidrar till lagets utveckling)

Vi delar även ut ett antal specialpriser till ledare som gjort något särskilt extra för laget och klubben:

 

  • Årets Coach Låg och Hög korg
  • Årets Ungdomscoach
  • Årets Eldsjäl
  • Årets Solstråle
  • Årets Hallråtta
  • Årets Supporters

Mejla namn på personen du vill nominera till kansli@vibybasket.se och motivera ditt svar med en kort formulering om varför du anser att just den personen förtjänar utmärkelsen.

KLUBBENS EXTRA PRISER 2022-2023

Viby basket har under året valt att uppmärksamma några roller i klubben som vi vet påverkar klubben på ett fantastiskt sätt.

 

Årets Solstråle – Cecilia Haglund

Årets solstråle går till en person som har en stor roll i klubben och faktiskt utanför. Varje gång man träffar på denna person så är det alltid ett stort leende och ett glatt hej. Hen bjuder alltid in till samtal och hen tänker alltid på att alla ska må bra runt henne.

 

Årets Supporter - Elin och Johan Forsbring

Ingen i Viby Basket har undgått dessa två. Man ser dem i hallen varje helg när dom sitter och hejar fram ett Viby lag, vilket som helst! De är också med på alla cuper och hjälper alla lag med vissa skador, stöttning och pepp!

 

Årets Hallråtta – Simon Hagbert

Går till en person som i princip bor i hallen. Kör antingen själv eller med andra lag. Denna person vill bli sitt bästa jag och tränar många gånger själv så fort hallen är öppen.

 

 

Tusen tack för detta år, vi ser fram emot nästa säsong!

ÅRETS ELDSJÄL 2022-2023

Viby baskets medlemmar, spelare, ledare, styrelse och tränarråd har röstat fram våra klubbpristagare och sist men absolut inte minst har vi Årets Eldsjäl.

 

Viby Basket har många fantastiska ledare som engagerar sig i mer än sina egna barns lag som vi är enormt tacksamma för. Det är så vi byggt och utvecklat vår förening och grunden för den goda sammanhållning vi har bland alla våra lag. Det finns också ELDSJÄLAR som gör mer än vad vi någonsin kunnat hoppas på eller som förväntas i den roll de har i klubben.

 

Motivering till Årets Eldsjäl 2022:

Går till en person som gör allt för sitt gäng och hjälper till med det mesta i klubben. Personen är finns alltid tillgänglig för sina spelare och föräldragruppen. Hen är också en stor del av hela klubben och har en förmåga att få med sig alla runt sig och att de känner sig som en del av gänget. Denna person har funnits med länge och vi vill aldrig att denna person slutar, för vad vore Viby Basket utan just dig?

 

Årets Eldsjäl är MADELENE SJÖHOLM

 

Madelene har funnits med i klubben länge. Hon har två söner, Axel och Olle som spelar i P09 och P11. Utöver detta är hon team manager för P09 och har dessutom suttit i styrelsen. Hon är en fantastisk ledare och så otroligt bra på ta sig an alla klubbens ungdomar. Hon löser situationer i alla lägen på ett både lugnt och förståndigt sätt. Tacksamma är det vi är att vi får ha just henne.

 

Tack för allt du gjort och gör för Viby Basket – du är ovärderlig!

 

 

 

Viby Basket vill tacka alla spelare, ledare, medlemmar och supportrar för ett fantastiskt år trots de stora omständigheterna. Vi är stolta och glada över att alla ni är en del av just vår förening och vi kan inte vänta tills nästa säsong börjar! Men först, lite sommarlov. Så till er alla från oss i Viby Basket. Njut av sommaren och ta hand om varandra så ses vi i alla i augusti igen till en ny säsong!

ÅRETS UNGDOMSCOACH 2022-2023

Viby baskets medlemmar, spelare, ledare, styrelse och tränarråd har röstat fram våra klubbpristagare och Årets Ungdomscoacher. 

Vi är så glada att vi har så många engagerade ledare för alla våra lag men just i år har dessa två blivit framröstade.

 

Årets ungdomscoach – Hedda Forsbring

Till en nybliven ledare som under året tagit ett stort ansvar för sitt lag. Den här ledaren kommer gå långt både som ledare men också som spelare. Hen har en förmåga redan nu att lägga upp och planera träningar själv och vill alltid utveckla sitt lag till sin bästa nivå.

 

 

Tusen tack för detta år, vi ser fram emot nästa säsong!

ÅRETS COACHER 2022-2023

Viby baskets medlemmar, spelare, ledare, styrelse och tränarråd har röstat fram våra klubbpristagare och först ut är Årets Coacher. 

Vi är så glada att vi har så många engagerade ledare för alla våra lag men just i år har dessa två blivit framröstade.

 

Årets coach låg korg – Martin Bergius

Går till en ledare som anpassar sig till laget olika nivåer och ger den utmaning som just individen behöver. Ledaren lägger upp och planerar utifrån lagets utveckling och är en otrolig ledare för både barnen och föräldrarna i laget. Hen är inte bara ledare utan sitter också i styrelsen och Viby Basket är otroliga tacksam att vi har just dig i vår klubb.

 

 

Årets coach hög korg – Ovidijus Andrijauskas

Går till en av klubbens roligaste och härligaste personer. Inte bara att ledaren är just det utan han är också den coachen som utvecklat och tagit spelarna till sin högsta nivå på kort tid. Hen ger sitt allt i alla lägen och lägger tid på alla individer så de kan utvecklas på bästa sätt. Vi kommer sakna honom i klubben.

 

 Tusen tack för detta år, vi ser fram emot nästa säsong!

LAGPRISER 2022/23

Här kan ni läsa motiveringarna till årets pristagare: Lagpriser 2023

 

DAM

Träningsflit - Moa Larsson

Största framsteg - Rola Abou Hachem

Bäste lagkamrat - Elsa Brandt

MVP -  Alicia Edblad Östman

 

HERR

Träningsflit - Nicklas Yttergren

Största Framsteg - Hossein Anjomipour

Bäste Lagkamrat - Elliot Sidholm

MVP - Albin Agelii

 

P06/07

Träningsflit - Melker Björk

Största framsteg - Anton Linde

Bäste lagkamrat  - Elias Cato

MVP - Teo Haglund

 

F07/08

Träningsflit - Alma Löfgren

Största framsteg - Vera Cronert

Bäste lagkamrat  - Genevieve Österholm

MVP - Hedda Forsbring

 

P08 Ambition

Träningsflit - Simon Hagbert

Största framsteg - Neo Näsström

Bäste lagkamrat  - Hugo Curstedt

MVP - Stefan Björklund

 

P08 Utveckling

Träningsflit - Dennis Omazic

Största framsteg - Mattias Ulmanen 

Bäste lagkamrat  - Valter Steinmann

MVP - Maximillian Linde

 

F09

Träningsflit - Noomi Rodén 

Största framsteg - Nathalie Wigren

Bäste lagkamrat  - Abigail Jöfelt

MVP - Hanna Hamvik

 

P09

Träningsflit - Axel Sjöholm

Största framsteg - Jacob Lilja

Bäste lagkamrat  - Folke Schrieber

MVP - Brevin Semahuna

 

F10

Träningsflit - Nevena Acimovic

Största framsteg - Isabelle Fischbach

Bäste lagkamrat  - Hasti Olivia Kahlili

MVP - Emma Cronert

 

P10

Träningsflit - Simon Zdravkovic

Största framsteg - Oliver Ljubinovic

Bäste lagkamrat  - Shavi Maksud

MVP - Valter Ekehov

 

 

KLUBBENS EXTRA PRISER 2021-2022

Viby basket har under året valt att uppmärksamma några roller i klubben som vi vet påverkar klubben på ett fantastiskt sätt.

 

Årets Solstråle – Alicia Edblad Östman

Till en person i klubben som får ett helt rum att lysa upp med sin närvaro. Personen pratar med alla i klubben och får dem att känna sig välkomna i alla lägen. Denna person är också en grym förebild för alla våra ungdomar trots att personen inte alls är så mycket äldre än många. Denna person har på kort tid också fått många att känna sig som den del av Viby familjen och därför förtjänar den att få Årets Solstråle.

 

Årets Supporter - Lisen och Patrik Larsson

Dessa supportrar är alltid i hallen när laget behöver det. Peppar, hejar och hyllar våra fantastiska spelare. Oavsett om det är damlaget, herrlaget eller något annat vibylag klappar viby hjärtat lika hårt. Därför är dessa två årets supporters!

 

Årets Hallråtta – Gabriel Arvidsson

Spelaren är någon som alltid tränar dubbelt, både morgon och kväll. Att dra ut han ur hallen är ett rent hell. Alltid först in och sist ut. Han energi tar aldrig slut. Trots all dess träning kan även han göra en tabbe. Årets hallråtta blir från P07, Gabbe.

 

 

Tusen tack för detta år, vi ser fram emot nästa säsong!

ÅRETS ELDSJÄL 2021-2022

Viby baskets medlemmar, spelare, ledare, styrelse och tränarråd har röstat fram våra klubbpristagare och sist men absolut inte minst har vi Årets Eldsjäl.

 

Viby Basket har många fantastiska ledare som engagerar sig i mer än sina egna barns lag som vi är enormt tacksamma för. Det är så vi byggt och utvecklat vår förening och grunden för den goda sammanhållning vi har bland alla våra lag. Det finns också ELDSJÄLAR som gör mer än vad vi någonsin kunnat hoppas på eller som förväntas i den roll de har i klubben.

 

Motivering till Årets Eldsjäl 2021:

Årets Eldsjäl är en person som är kansliets högra hand. En person som hjälper till med ALLT i klubben och stöttar alla våra ungdomar. Denna person brinner verkligen för klubben och gör alltid allt hen kan för att allt ska bli så perfekt som möjligt! Personen är också team manager för ett lag i klubben och citat från coacherna ”utan denna person hade vi aldrig haft ett lag”. Denna person är en klippa i klubben!

 

Årets Eldsjäl är BIRGITTA ARNESDOTTER

 

Birgitta har funnits med i Viby Basket sen P03/04 skapades tillsammans med Bollstanäs och hennes son Viggo spelade där. Efter detta har hon varit med i styrelsen och hjälpt till med ALLT i klubben och varit ett stöd för kansliet senaste åren. Hon har idag sin son i P06/07 (Gabbe) och är Team manager i det laget.

 

Tack för allt du gjort och gör för Viby Basket – du är ovärderlig!

 

 

 

Viby Basket vill tacka alla spelare, ledare, medlemmar och supportrar för ett fantastiskt år trots de stora omständigheterna. Vi är stolta och glada över att alla ni är en del av just vår förening och vi kan inte vänta tills nästa säsong börjar! Men först, lite sommarlov. Så till er alla från oss i Viby Basket. Njut av sommaren och ta hand om varandra så ses vi i alla i augusti igen till en ny säsong!

ÅRETS UNGDOMSCOACH 2021-2022

Viby baskets medlemmar, spelare, ledare, styrelse och tränarråd har röstat fram våra klubbpristagare och Årets Ungdomscoacher. 

Vi är så glada att vi har så många engagerade ledare för alla våra lag men just i år har dessa två blivit framröstade.

 

Årets ungdomscoach – Teodora Rackov

Denna ungdomscoach har stöttat, peppat och pushat tjejerna till att nå sitt yttersta i alla lägen. Hon har följt laget i x antal år och har fått deras stöd och förtroende till att dom ser upp till henne som den ledaren hon är. Hennes kunskaper har stöttat laget och ledarna runt omkring laget och hon är dessutom en förebild i klubben.

 

 

Tusen tack för detta år, vi ser fram emot nästa säsong!

ÅRETS COACH 2021-2022

Viby baskets medlemmar, spelare, ledare, styrelse och tränarråd har röstat fram våra klubbpristagare och först ut är Årets Coacher. 

Vi är så glada att vi har så många engagerade ledare för alla våra lag men just i år har dessa två blivit framröstade.

 

Årets coach låg korg – Per Agelii

Denna tränare lägger ner otroligt mycket tid på att planera och coacha dessa spelare. Tar alla tillfällen till att spela och att organisera extramatcher för laget på helger och på lov. Han har följt tjejerna x antal år nu och man kan verkligen se deras utveckling under dessa år. Han har byggt upp ett härligt gäng till ett grymt lag som spelar otroligt bra basket. Resultatet av dessa år visade senast under valborgshelgen nere i Skövde där han delade upp laget i två jämna lag och tog sig helt obesegrade till final.

 

Årets coach hög korg – Stefan Zivkovic

Denna tränare har under året haft många framgångar med sitt lag och har utvecklat dem till att bli ett starkt lag i Stockholm.

 

 Tusen tack för detta år, vi ser fram emot nästa säsong!

LAGPRISTAGARE 2021-2022

Pristagare spelar.

Läs motiveringarna här: Lagpriser 2022

 

DAM

Träningsflit - Timna Nachmann

Största framsteg - Ailish James

Bäste lagkamrat - Alicia Edblad Östman

MVP -  Moa Larsson

 

P05

Träningsflit - Oskar Marquardt

Största Framsteg - Arvin Gahvi

Bäste Lagkamrat - Felix Hennerz

MVP - Emanuel Diaz

 

F06

Träningsflit - Elsa Brandt

Största framsteg - Nellie Sidholm

Bäste lagkamrat  - Elin Sandberg

MVP - Johanna Levin

 

P06
MVP – Teo Haglund

Bästa lagkamrat – Ludvig Däcker
Största framsteg – Rocky Baburin
Träningsflit - Chris Ndizeye

 

F07

Bäste lagkamrat – Alicia Uriz

Bästa träningsflit – Mila Rackov

Störst framsteg – Sienna Nelson

MVP – Lisa Hamvik

 

P07

MVP – Melker Björk

Största framsteg – Simon Isaksson

Bäste lagkamrat – Viktor Bergh

Träningsflit - William Ouchterlony

 

P08 Utveckling

MVP – Neo Näsström

Bäste lagkamrat – Simon Ghaly

Största framsteg – Lowe Steene

Träningsflit – Diako Benttli.

 

 

P08 Ambition

Träningsflit - Stefan Björklund

Största Framsteg - Michael Raymond

Bäste Lagkamrat - David Misic

MVP - Wiggo Tunebro

 

F08

Träningsflit - Jonna Breberg

Största framsteg - Hedda Caesar

Bäste lagkamrat  - Emma Kalinic

MVP - Hedda Forsbring

 

F09

Träningsflit – Ellen Engde

Största framsteg – Maya Bourourou

Bäste lagkamrat – Abigail Jöfelt

MVP – Nike Hööl

 

P09

Träningsflit - Jacob Lilja

Största Framsteg - Brevin Semahuna

Bäste Lagkamrat - Axel Sjöholm

MVP - Viktor Kamel

ÅRETS ELDSJÄL 2021

Viby baskets medlemmar, spelare, ledare, styrelse och tränarråd har röstat fram våra klubbpristagare och sist men absolut inte minst har vi Årets Eldsjäl.

 

Viby Basket har många fantastiska ledare som engagerar sig i mer än sina egna barns lag som vi är enormt tacksamma för. Det är så vi byggt och utvecklat vår förening och grunden för den goda sammanhållning vi har bland alla våra lag. Det finns också ELDSJÄLAR som gör mer än vad vi någonsin kunnat hoppas på eller som förväntas i den roll de har i klubben.

 

Motivering till Årets Eldsjäl 2021:

I år är vi glada att ge priset till en underbar person som brinner för vår basketklubb och personifierar det goda i den fina förening vi är. En person som på ett fantastiskt sätt från första dagen engagerat sig i döttrarnas basket, i deras lag och föreningen med en förmåga att skapa en härligt positiv miljö för alla. En person som ställer upp när det behövs och som bidrar med så mycket kunskap, glädje och engagemang att det är svårt att beskriva hur tacksamma vi är för att du är en central ledare i Viby Basket!

 

Årets Eldsjäl är STAFFAN FRANZÉN!

 

Staffan har suttit i styrelsen sedan 2015 och varit en mycket engagerad Kassör, Sponsoransvarig samt Team Manager och lagförälder för sina döttrars lag (Elvira född 2003 och Agnes född 2005).

 

Tack för allt du gjort och gör för Viby Basket – du är ovärderlig!

 

 

 

Viby Basket vill tacka alla spelare, ledare, medlemmar och supportrar för ett fantastiskt år trots de stora omständigheterna. Vi är stolta och glada över att alla ni är en del av just vår förening och vi kan inte vänta tills nästa säsong börjar! Men först, lite sommarlov. Så till er alla från oss i Viby Basket. Njut av sommaren och ta hand om varandra så ses vi i alla i augusti igen till en ny säsong!

 

ÅRETS UNGDOMSCOACH 2020-2021

Viby baskets medlemmar, spelare, ledare, styrelse och tränarråd har röstat fram våra klubbpristagare och Årets Ungdomscoacher. 

Vi är så glada att vi har så många engagerade ledare för alla våra lag men just i år har dessa två blivit framröstade.

 

 

Årets Ungdomscoach

IZABELLE NORLANDER - F08

En ungdomstränare som alltid ställer upp, alltid på plats och alltid planerar så att hennes tjejer får den bästa träningen de kan ha. Hon har skapat goda relationer med hennes spelare och tränare i föreningen då vi alla vet att hennes fritid går åt just basketen. Hon är inte bara ungdomstränare utan spelar också i vårt damlag samt att hon alltid jobbar på klubbens lovläger där hon bidrar med mycket skratt, roliga dagar och grym stöttning till alla ledare och spelare. Årets Ungdomscoach, Izabelle Norlander.

 

Årets Ungdomscoach 

TIMNA NACHMANN - P06

En ung tränare som lägger ner sin tid och själ på just basket. Inte är hon bara coach utan spelar i F04/05 och kommer nu gå upp i damlaget på heltid. Hon sitter också i vår styrelse där hon är ungdomsrepresentant och hjälper de vuxna att se alla ungdomars behov och önskningar i föreningen. Hon är en viljestark person och vill hela tiden utvecklas till det bättre, både som person och spelare men främst som ledare och tränare för framtiden. Hon är också en trygghet för sina spelare och gör alltid sitt yttersta för att alla träningar ska vara både lärorika och roliga. Därför är hon en av våra Årets Ungdomscoacher, Timna Nachmann.

 

 

 

Tusen tack för detta år, vi ser fram emot nästa säsong!

Sista priset är Årets Eldsjäl, snart snart får ni veta vem som fått priset!

ÅRETS COACH 2020-2021

Viby baskets medlemmar, spelare, ledare, styrelse och tränarråd har röstat fram våra klubbpristagare och först ut är Årets Coacher. 

Vi är så glada att vi har så många engagerade ledare för alla våra lag men just i år har dessa två blivit framröstade.

 

 

Årets Coach 

OMID HEYDARI - Head Coach P06

Motivering: En tränare som ger trygghet, glädje och respekt till sina spelare samtidigt som han ger dom tuffa träningar och utmaningar på planen. Han ger dom också tydliga förväntningar för alla spelare oavsett hur länge de har spelat. Han skapar också goda relationer med sina spelare som ger dom trygghet på och utanför planen. Han har funnits med i klubben i många år och jobbar superhårt för att bygga klubben vidare så den växer och får starka spelare och ledare. Därför är han en av Årets Coacher, Omid Heydari.

 

Årets Coach 

OVIDIJUS ANDRIJAUSKAS - Head Coach F07 & Ass Coach Damlaget

Motivering: En tränare som på två år funnit sig in i klubben och som vi känner har passat in perfekt hos oss. Han har gett och anpassat två lag i klubben så mycket nya utmaningar och skills under åren som utmanat dom på just den nivån som de behöver. Han lägger ner sin tid och själ för att utveckla och ta fram nya ideer som kan hjälpa spelare att komma längre för att nå sitt bästa jag. Vi är glada att han är kvar hos oss ännu en säsong och hoppas att det blir flera. Årets Coach är därför Ovidijus ”Ove” Andrijauskas

 

Tusen tack för detta år, vi ser fram emot nästa säsong!

Håll ögonen öppna för snart får ni veta vilka av våra ungdomar som blivit utsedda till Årets Ungdsomscoach.

LAGPRISTAGARE 2020-2021

PRISTAGARE SPELARE:

Läs motiveringarna här: 2021 lag pristagare.docx

 

DAM F02/03

Träningsflit: Maja Busk

Största Framsteg: Teodora Rackov

Bästa Lagkamrat: Alicia Edblad Östman

MVP: Lovisa Sandberg

 

F04/05

Träningsflit: Timna Nachmann

Största Framsteg: Emma Viktorsson

Bästa Lagkamrat: Isabell Sundström

MVP: Maja Olofsson

 

F06

Träningsflit: Vera Albinsson

Största Framsteg: Thea Niklasson Godar

Bästa Lagkamrat: Nelly Lundgren

MVP: Alice Bergstedt

 

F07

Träningsflit: Tilde Sandqvist

Största Framsteg: Lova Sandqvist

Bästa Lagkamrat: Lisa Hamvik

MVP: Amra Sabani

 

F08

Träningsflit: Emma Kalinic

Största Framsteg: Astrid Landström

Bästa Lagkamrat: Ebba Levin

MVP: Hedda Forsbring

 

P05

Träningsflit: Oscar Marquardt

Största Framsteg: Emanuel Diaz Baron

Bästa Lagkamrat: Daddy Susu

MVP: Melker Myron

 

P06

Träningsflit: Bashir Ahmad & Ludvig Däcker

Största Framsteg: Edvin Sämskar & Chris Ndizeye

Bästa Lagkamrat: Keven Hrant & Teo Haglund

MVP: Emre Yildiz & Sebastian Karsäter Sterner

 

P07

Träningsflit: Simon Isaksson

Största Framsteg: Alexander Bolander

Bästa Lagkamrat: Isac Akolor

MVP: Gabriel Arvidsson

 

P08

Träningsgrupp Vit

Träningsflit: Tor Sjödin

Största Framsteg: Mattias Ulmanen

Bästa Lagkamrat: Diakko Benttli

MVP: Michel Raymond

 

Träningsgrupp Röd

Träningsflit: Dennis Omazic

Största Framsteg: Wiggo Tunebro

Bästa Lagkamrat: Hugo Curstedt

MVP: Simon Hagbert

 

 

 

Tack för en fantastisk säsong, trots omständigheter, till alla coacher, ledare, teammanagers, föräldrar och spelare!

 

Pristagare 2019-2020

Styrelsen och Tränarrådet i Viby Basket är oerhört stolta och glada att få dela ut pris till följande för strålande insatser i Viby Basket säsongen 2019-2021:

 

UTMÄRKELSER LEDARE:

 

Årets Ungdomscoach 

ELIN BROBERG

Motivering: Vilken tjej, vilken grym spelare och vilken fantastiskt vän till ALLA. Med sitt otroliga engagemang för sina egna lag, laget hon är ungdomscoach för och till klubben. Hon studerar på gymnasium 1 timmes resväg bort - Hon spelar i 2 serier (U19 och Damlaget) och ställer ändå upp som ungdomscoach för Flickor 04-05 och hon är ovärderlig för klubben och ställer upp på alla våra aktiviteter som ledare, som Day Camp, julavslutning och Streetbasket. Hon är dessutom en mycket kunnig och är otroligt duktig spelare och uppskattas för sin förmåga att motivera och stötta spelarna med sin feedback.

 

Årets Ungdomscoach 

LOVISA SANDBERG

Motivering: Lovisa visar upp ett fantastiskt ledarskap – både i Damlaget och som ungdomscoach för Flickor 07. Med ett enormt engagemang, empati och kunnande möter hon ungdomarna och inspirerar och utvecklar de på ett strålande sätt. Att hon förutom eget basketspel och coachande även är en duktig gymnasiestudent och blivande entreprenör och även tog huvudansvaret för Viby Day Camp i Runan visar vilken enorm kapacitet Lovisa har och att hon är ovärderlig för vår klubb. Hon är ett föredöme och en ledare som kommer gå långt.

 

Årets Coach - Låg korg (U12 och yngre)

PETER HAHNE – Pojkar 10 & Pojkar 11

Motivering: Peter bidrar med sin positiva och uppmuntrande inställning och har en fantastisk förmåga att få alla barn att känna sig sedda och viktiga för laget. Han är mycket kunnig och har genomtänkta träningar som fångar upp de utvecklingsmöjligheter laget och de individuella spelarna har och har en tydlig idé kring hur laget kan utvecklas. Han är oerhört uppskattad av både föräldrar och spelarna som ser honom som en stor förebild. 

 

Årets Coach - Hög korg (U13 och äldre)

MATS LEVIN – Flickor 06 & Flickor 08

Motivering: Mats är en enormt kompetent och superprofessionell tränare med tydliga mål och fantastisk strategi och planering för sina lag och spelare. Han visar ett stort engagemang och entusiasm i att kontinuerligt utveckla sin egen och spelarnas kunskap med nyfikenhet och ”growth mindset”. Hans engagemang och kunskap för basketen och ungdomarna är ovärderlig för våra lag och Viby Basket och har satt en stark prägel på lagens framsteg och utveckling.

 

Årets Eldsjäl 

JANICE ENSTRÖM – Head Coach Damlaget

Motivering: Janice har bidragit till att lyfta hela klubben till nästa nivå genom att utveckla våra spelare och fått oss att visa vilka Viby Basket är. Hon är oerhört engagerad och vill sina spelares bästa. Utvecklingen bland både individer och lagen är enorm tack var Janice kunnande och kombinationen av att ha tuffa och hårda men lekfulla och roliga träningar! Engagemanget för klubben och den mängd timmar (t ex scouta motståndare) som Janice lägger ner på många av våra lag är ovärderlig och kommer att sätta positiva spår för vår utveckling framåt.

 

Stort tack för era fantastiska insatser för Viby Basket och våra ungdomar!

 

Se pdf med bilder på pristagarna här:

http://www.vibybasket.se/docs/123/2316/Pristagare%20Ledare%20Viby%20Basket%202019-2020.pdf

 

__________________________________________________________________________________________________

 

 

PRISTAGARE SPELARE:

Läs motiveringarna här:

http://www.vibybasket.se/docs/123/2316/Pristagare%20Spelare%20Viby%20Basket%202019-2020.pdf

 

Damlaget

Träningsflit: Moa Larsson 

Största Framsteg: Clara Bandh 

Bästa Lagkamrat: Ajna Dolovac

MVP: Elin Broberg

F04

Träningsflit: Amanda Unger 

Största Framsteg: Timna Nachmann 

Bästa Lagkamrat: Leonora Sandberg

MVP: Emelie Robertsson

F05
Träningsflit: Maja Olofsson

Största Framsteg: Isabell Sundström

Bästa Lagkamrat: Linnea Kennemar

MVP: Ada Hjalmers

 

F06

Träningsflit: Nelly Lundgren
Största Framsteg:  Livia Auletta Lund
Bästa Lagkamrat: Elin Sandberg
MVP: Johanna Levin

F07

Träningsflit: Tilde Sandqvist
Träningsflit: Lova Sandqvist
Största Framsteg:  Felicia Fiaschi
Bästa Lagkamrat: Flora Åslund
MVP: Ella Omazic

 

P03/04

Träningsflit: Viktor Resmalm             

Största Framsteg: Adam Wallén

Bäste Lagkamrat: Carl Timner

MVP: Viggo Arvidsson                  

 

P05

Träningsflit: Samuel Obenjo

Största Framsteg: Niccolo Stocker Battaglia

Bäste Lagkamrat: Liam Tiks

MVP: Joel Hasselaar

 

P06

Träningsflit: Leon Jäderling

Största Framsteg: David Öhlander

Bäste Lagkamrat: Teo Haglund
MVP: Leevi Kohtala

 

P07

Träningsflit: Hampus Berntsson

Största framsteg: Viktor Bergh

Bäste lagkamrat: Felix Nordgren

MVP: Douglas Blumenthal

 
Viby Baskets sponsorer