SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Herr V11 Visserligen förluster men inte så illa
2019-03-17 20:12

På lördagen mötte vi Duvbo borta. Det började illa och vi låg under hela första halvlek. Men sedan kom Viby tillbaka och plötsligt var vi i ledningen. Tyvärr tappade vi det hela på slutet och de kunde vinna med 82-77 till slut. Inget foto på protokollet men Marko var i en egen klass med sitt 3-poängsskytte.


På söndagen var det 6 st modiga spelare som tog sig till Lidingö för att möta serieettan. Alla trodde på en promenadseger för Lidingö men vi började respektlöst och var i ledningen de första 7 minuterna. 

Mycket handlade om Bobs starka insats och Albins 3-poängsskytte. De vann dock första perioden med 7 p till slut och sedan orkade vi bara hålla jämna steg till halvtid. Tredje och fjärde perioderna tog det ut sin rätt att de var betydligt fler, äldre och starkare än vad vi var. 97-56 till slut där både Bob & Albin gjorde 16 poäng var.


Trots förlusterna bra spel i båda matcherna. En extra eloge till Freddie, Adam, Iasonas och Reymond som spelade helgens båda matcher! Bra inställning!


/Marko & Per


Nyhetsarkiv
Herrlaget igång igen!2021-05-20 20:47
Herr v7: Helg i moll2019-02-17 17:48