SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till DU19
Våra träningstider hittar du under Seniorer Damer http://www.vibybasket.se/start/?ID=229238
 
Vill du börja spela Basket hos oss?
Kontakta: 
Nils Björndahl
070-567 9793
Nils.bjorndahl@telia.com
 
Bronsmedaljörer i Göteborg
2019-06-03 22:01
Efter en helgjuten insats kunde sju starka Vibytjejer lämna Göteborg med en bronsmedalj. Det var dock inte långt borta att laget hade tagit sig hela vägen till final.
Seriematcher och RM
2018-10-22 09:50
Flickor-03 tuffar på. 3 matcher i serien. 3 segrar. 3 matcher i RM. Nästan 3 segrar. Men, vi tar det i ordning.

Först besegrades Hammarby på bortaplan. Efter en trevande start tryckte vi på gasen och kunde vinna med 30-90. 

Sen åkte vi till Västerås för RM. Första matchen mot Järva blev komfortabel med vinst 24-74 efter en stark första halvlek (q1 4-21 och q2 6-35). Matchens spelare Elvira.

Efter en natts sömn på hotell så stod värdlaget, Västerås, för motståndet. Även här har vi kontroll på matchen och en bit in i Q3 leder vi med 49-30. Då börjar tappet och allt går fel. Västerås får med god hjälp två straffkast (på slutsignalen) och går om och vinner med 49-50. En match vi får analysera och ta lärdom av.

Sista matchen är mot Malbas. Vi får en bra start men Malbas kommer ikapp i början av Q3. Då gör vi ett ryck och vinner med 49-70. Matchens spelare Moa som satte 3st 3or.

Vi gratulerar Västerås som gick vidare som gruppetta. Vi kom på en andraplats och avancerar till omgång 2. Bra helg och bra kämpat av tjejerna och coach.

Igår så spelade vi en seriematch mot Järva igen. Denna gång på hemmaplan. Järva hade kort om spelare och kom endast med 5 tjejer. Matchen var jämn i Q1, men till halvlek hade vi gått ifrån till 28-17. Vi spelar en okej match utan att briljera. Clara B gör en bra match som guard och stabilt skytte. Vi vinner till sist med 70-38.

Nu blir det uppehåll med matcher för F03 en månad, men till helgen kommer ett spännande Regionläger gå av stapeln. 

Trots att det är tidigt in på säsongen och vi har ny coach så tycker jag redan nu att det är bra harmoni i gruppen. Alla drar åt samma håll. Det ska bli kul och se hur långt det tar oss denna säsong.

/JW


 

Basketligan Vikings - Visby
2015-02-05 12:03
Igår tog vi med oss 8 tjejer och tittade på en match i damligan. Solna Vikings tog emot Visby. Våra tjejer fick en specialuppgift att följa en av spelarna under matchen.

Det var en spännande match där Solna ledde stort i halvtid, men som man till slut förlorade med 1 poäng.

Efter matchen fick tjejerna träffa några av spelarna för att få ställa frågor samt att få autografer. 
Två matcher i EB-ligan för F03
2014-11-16 14:43
Nio spelsugna tjejer spelade i EB-ligans tredje omgång.

Den tredje omgången i EB-ligan spelades i Skuru Sporthall. Ett mycket trevligt ställe och en bra värd som mötte upp tjejerna och föräldrarna redan vid parkeringen. Väl inne fanns både servering och matchvärdar som guidade oss rätt.

I dagens första match stod Spånga Vit för motståndet. En jämn match spelmässigt, men där våra snabba tjejer framåt tillsammans med ett tätt försvar gjorde att siffrorna gled iväg till en seger med 30-10.

Efter lite fika så stod Järfälla som motståndare i andra matchen. Tjejerna var lite rädda på förhand då de var väldigt långa. Något som visade sig inte skulle betyda något alls. Full fart från början, men framför allt ett fantasktiskt försvarspel. Efter två perioder hade motståndarna inte gjort ett enda mål. Matchen slutade 26-16 till vår favör efter att vi slappnat av lite i slutperioderna.

Stort tack till Skuru Basket för ett mycket väl genomfört arrangemang och stort tack till våra tjejer som kämpade väl.

Bra start i EB-ligan för F03
2014-10-19 15:36
Debuten i EB-ligan är avklarad med två segrar och en hedersam förlust. 

F-03 har fått en bra start i EB-ligan. För två helger sedan togs en seger mot Åkersberga. I helgen spelades två matcher. I första matchen spelade tjejerna jämnt mot Haga Haninge, men orken tröt i de sista två perioderna och förlusten var ett faktum. Vi ser det dock som ett framsteg då vi tidigare förlorat stort mot Haga.

Matchen efter gick tjejerna upp mot Alvik och tog en klar seger. Speciellt roligt var att vi hade två debutanter med oss som båda gjorde mål.

 

Matcherna duggar tätt och nästa helg åker vi till Telge Open för minst fyra matcher.

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
 
Viby Baskets sponsorer