SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen att börja spela med oss!

Vi är ett härligt gäng pojkar födda 2012. Vi spelar basket under roliga och utvecklande former.

 

Träningarna drar i gång måndag 16 september.

De tränar enligt följande (se till att ert barn är ombytt och redo i tid):

  • Måndagar kl 17.00 – 18.30 i Norrviken skola/Dibber (Lindvägen 16)
  • Söndagar kl 12.00 – 13.00 i Runbackaskolans gymnastiksal (Kornettvägen 42)

Vi övar grundteknik i basket såsom bollkontroll till hur man passar till varandra samt hur man skjuter bollen i korgen. Vi tränar en hel del på smidighet, balans  och fotarbete för att stimulera till en allsidig träning och utvecklad kroppskontroll. Vi avslutar våra träningar med tävlingar eller matcher för att få träna vår koordination. 

 

Vi behöver fler föräldrar som vill hjälpa till runt laget och träningar. Mejla någon av oss ledare för att anmäla ert intresse att hjälpa till. Om ert barn väljer att sluta behöver vi få veta det.

För nya spelare eller ledare:

Ni får gärna bjuda med kompisar till barnen att börja med oss, men prata med ledarna så de vet att det kommer någon ny samt att de anmäler sig enligt nedan. Nya spelare och nya ledare ska gå in och fylla i sina kontaktuppgifter så ledarna har detta vid behov och att ni får information från klubben samt för att ert barn ska vara försäkrat vid träningar och match: http://www.vibybasket.se/form/Default.asp?ID=56207

 

Kolla under "Truppen" för mer info om ledarna inom Pojkar 12. 

Varmt välkomna!

 

Mvh Ledarna i P12