SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till Viby Basket Pojkar 2014

Välkommen till Viby Baskets grupp för pojkar födda 2014.

 

Träningstider

 

Vi tränar enligt följande säsongen 22/23 

  • Söndagar kl 12.00 - 13.30 i Runbackaskolans gymnastiksal (Kornettvägen 42)
  • Måndager kl 16.30 - 18.00 i Runbackaskolans gymnastiksal (Kornettvägen 42)

Vi tränar en hel del på smidighet, balans och fotarbete för att stimulera till en allsidig träning och utvecklad kroppskontroll. Vi övar grundteknik i basket såsom bollkontroll till hur man passar till varandra samt hur man skjuter bollen i korgen. Träningarna innehåller även en hel del lekar, tävlingar eller hinderbana för att få träna vår koordination. 

 

Du får gärna kontakta någon ledare i laget, för att berätta att ni vill komma och prova på basket med oss! 

 

Vi behöver fler föräldrar som vill hjälpa till runt laget och träningar. Prata med någon av oss ledare för att anmäla ert intresse att hjälpa till. Kolla detta dokument som beskriver de olika rollerna runt lagen: http://www.vibybasket.se/docs/123/2316/Rollbeskrivningar%20Viby%20basket.docx

 

Här hittar ni information och kontaktuppgifter till ledare för respektive lag: http://www.vibybasket.se/sektion/?ID=23028

 

För nya spelare eller ledare

Gå snarast in och fyll i era kontaktuppgifter så ledarna har detta vid behov och att ni får information från klubben samt för att ert barn ska vara försäkrat vid träningar och match: http://www.vibybasket.se/form/Default.asp?ID=56207

 

Vi hoppas att ni ska trivas i laget och klubben samt uppskatta vår verksamhet!

 

Varmt välkomna!

 

Ledarna i Pojkar 14

 
Basketshop Open 2024
2024-05-11 19:29

Fler bilder (+12) >>

Vilken helg!

 

P14 ställde upp med två lag i BSO och hela 18 spelare var med under de tre dagarna med både framgångar och starkt motstånd mot äldre lag. 12 roliga och intensiva matcher spelades och killarna hann med att titta på äldre Viby lag, hänga i klätterställning, käka hamburgare, spela spontan match mot AIK och massa annat kul! 

 

Vi längtar redan till nästa cup! 

 

Tack till alla föräldrar, ledare och spelare som gjorde Viby baskets P14 första flerdagscup till en fantastisk upplevelse! 

 

Matcher i mars
2024-03-23 18:00
Ladda album (+18 bilder) >>

Två helger med roliga och intensiva matcher i Täby och Spånga är över. Vi ficks se  många fina passningar, snabba uppspel och snygga poäng. Dagens matcher bjöd dessutom på ett fint försvarspel där alla spelare hjälptes åt vilket ledde till att motståndarna fick det riktigt svårt. Extra roligt då detta är något vi övat mycket på de senaste månaderna. 

 

Vi ser fram emot nya matcher efter påsk och framförallt lagets första cup på Kristihimmelsfärdshelgen! 

Matcher i januari och februari
2024-02-04 21:20
Ladda album (+13 bilder) >>

Två matchomgångar har spelats under våren, en i Täby och en i Solna. Båda med mycket fint spel, där vi fått se ett fint passningsspel både vid snabba uppspel och i uppställt spel. Dessutom har vi fått se massor av snygga lay-ups från många av spelarna.

 

Riktigt roligt att se utvecklingen i laget!

 

 

Höstens sista miniliga
2023-12-16 13:51
Ladda album (+9 bilder) >>

Äntligen var det dags för matcher igen! 16 spelare var på plats för att möta Blackeberg och Alvik. Fyra tuffa matcher där Blackeberg var snabba och bra på att bryta passningar. Killarna kämpade bra och fick stundtals till ett mycket fint spel. I matcherna mot Alvik hade killarna verkligen vaknat och satte många fina poäng. 

 

En rolig och intensiv förmiddag i Spånga nu är det bara en träning och avslutning kvar innan vi får ett välförtjänt jullov. 

Miniligan i Spånga
2023-11-21 08:45
Ladda album (+13 bilder) >>

Återigen hade vi ett stort gäng på plats i Spånga. Denna gång var det 17 killar på plats för att möta Spånga och tre olika lag från Blackeberg. 

 

Spelet flöt på fint och vi fick se många snygga lay-ups och ett bra passningsspel. Med många avbytare orkade spelarna hålla ett högt tempo genom alla matcher. 

 

På eftermiddagen hängde några av killarna med för att titta på Lisas lag (F07) som spelade en otroligt spännande match mot AIK som dom vann i förlängningen. Tyvärr var Lisa sjuk men matchen gav mersmak och vi ser fram emot nästa hemmamatch! 

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade