SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till Viby Basket Pojkar 2014

Välkommen till Viby Baskets grupp för pojkar födda 2014.

 

Träningstider

 

Vi tränar enligt följande säsongen 22/23 

  • Söndagar kl 12.00 - 13.30 i Runbackaskolans gymnastiksal (Kornettvägen 42)
  • Måndager kl 16.30 - 18.00 i Runbackaskolans gymnastiksal (Kornettvägen 42)

Vi tränar en hel del på smidighet, balans och fotarbete för att stimulera till en allsidig träning och utvecklad kroppskontroll. Vi övar grundteknik i basket såsom bollkontroll till hur man passar till varandra samt hur man skjuter bollen i korgen. Träningarna innehåller även en hel del lekar, tävlingar eller hinderbana för att få träna vår koordination. 

 

Du får gärna kontakta någon ledare i laget, för att berätta att ni vill komma och prova på basket med oss! 

 

Vi behöver fler föräldrar som vill hjälpa till runt laget och träningar. Prata med någon av oss ledare för att anmäla ert intresse att hjälpa till. Kolla detta dokument som beskriver de olika rollerna runt lagen: http://www.vibybasket.se/docs/123/2316/Rollbeskrivningar%20Viby%20basket.docx

 

Här hittar ni information och kontaktuppgifter till ledare för respektive lag: http://www.vibybasket.se/sektion/?ID=23028

 

För nya spelare eller ledare

Gå snarast in och fyll i era kontaktuppgifter så ledarna har detta vid behov och att ni får information från klubben samt för att ert barn ska vara försäkrat vid träningar och match: http://www.vibybasket.se/form/Default.asp?ID=56207

 

Vi hoppas att ni ska trivas i laget och klubben samt uppskatta vår verksamhet!

 

Varmt välkomna!

 

Ledarna i Pojkar 14

 
Miniligan i Spånga
2023-11-21 08:45

Fler bilder (+3) >>

Återigen hade vi ett stort gäng på plats i Spånga. Denna gång var det 17 killar på plats för att möta Spånga och tre olika lag från Blackeberg. 

 

Spelet flöt på fint och vi fick se många snygga lay-ups och ett bra passningsspel. Med många avbytare orkade spelarna hålla ett högt tempo genom alla matcher. 

 

På eftermiddagen hängde några av killarna med för att titta på Lisas lag (F07) som spelade en otroligt spännande match mot AIK som dom vann i förlängningen. Tyvärr var Lisa sjuk men matchen gav mersmak och vi ser fram emot nästa hemmamatch! 

Matcher i Täby
2023-11-12 18:28

Dags för matcher igen! Idag spelades säsongens första Swedbank cup i Täby. P14 ställde upp med 15 spelare som med två lag spelade två matcher var. 

 

Mycket fint spel från alla spelare som kämpade i både anfall och försvar. Extra kul med fint spel från tre spelare so  spelade sina första matcher idag. 

 

Nästa lördag är det dags igen för matcher i Spånga!

Höstens första matcher
2023-10-07 21:17

Äntligen är vi igång med matcher i U10 nivån!

 

Vi var åtte spelare som spelade två matcher i Vintervikshallen.

 

Första ut var Huddinge som bjöd på en jämn och rolig match, sedan stod Lidingö för motståndet. Två roliga och intensiva matcher!

 

Spelet har utvecklats sedan i våras både vad gäller bollkontroll och passningar till fria lagkompisar, extra roligt var det att se att alla spelarna tog för sig och kämpade på planen! 

 

Vi ser fram emot nästa matchomgång om två veckor! 

Säsongens sista matchomgång
2023-05-14 19:57

Sista matchomgången i U9 spelades i värmen i Byängshallen i Täby. P14 ställde upp med två lag som fick spela två matcher var. Motståndet var Åkersberga, Täby Vit och röd och Lidingö.

 

Killarna i båda lagen storspelade och visade verkligen hur  mycket de utvecklats under året, med ett snabbt och intensivt spel tog killarna flest returer, gjorde många snabba uppspel och spelade ett tufft försvarsspel. Den här söndagen satt både lay-ups och skott. En rolig avslutning på säsongen!


Till hösten är vi tillbaka som U10!

 

Ett extra tack till vår  ungdomscoach Lisa som coachade ena laget på ett fantastiskt sätt! 

 

Matcher i Hässelbyhallen
2023-04-24 09:35

Med endast sex spelare ställde Viby basket P14 upp i EB ligan och spelade fyra matcher på rad i Hässelbyhallen i lördags. En fantastisk kämparglöd från alla spelare som orkade springa och spela ända till sista matchen. 

 

Motståndet var tufft men spelet var ändå riktigt bra, med fina passningar, dribblingar och framförallt väldigt fina returer! 

 

Vi ser redan fram emot sista matchomgången i Täby i maj!

Kommande matcher
Lör 16/12 10:00
Sön 14/1 15:30
Lör 10/2 10:00
Sön 17/3 15:30
Lör 23/3 10:00
Lör 20/4 10:00
Spelade matcher
Kommande aktiviteter