SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till Viby Basket Pojkar 2014

Välkommen till Viby Baskets grupp för pojkar födda 2014.

 

Träningstider

 

Vi tränar enligt följande säsongen 22/23 

  • Söndagar kl 12.00 - 13.30 i Runbackaskolans gymnastiksal (Kornettvägen 42)
  • Onsdagar kl 17.00 - 18.30 i Norrvikenskolans gymnastiksal (Dibber international)

Vi tränar en hel del på smidighet, balans och fotarbete för att stimulera till en allsidig träning och utvecklad kroppskontroll. Vi övar grundteknik i basket såsom bollkontroll till hur man passar till varandra samt hur man skjuter bollen i korgen. Träningarna innehåller även en hel del lekar, tävlingar eller hinderbana för att få träna vår koordination. 

 

Du får gärna kontakta någon ledare i laget, för att berätta att ni vill komma och prova på basket med oss, annars är det bara att dyka upp! 

 

Vi behöver fler föräldrar som vill hjälpa till runt laget och träningar. Prata med någon av oss ledare för att anmäla ert intresse att hjälpa till. Kolla detta dokument som beskriver de olika rollerna runt lagen: http://www.vibybasket.se/docs/123/2316/Rollbeskrivningar%20Viby%20basket.docx

 

Här hittar ni information och kontaktuppgifter till ledare för respektive lag: http://www.vibybasket.se/sektion/?ID=23028

 

För nya spelare eller ledare

Gå snarast in och fyll i era kontaktuppgifter så ledarna har detta vid behov och att ni får information från klubben samt för att ert barn ska vara försäkrat vid träningar och match: http://www.vibybasket.se/form/Default.asp?ID=56207

 

Vi hoppas att ni ska trivas i laget och klubben samt uppskatta vår verksamhet!

 

Varmt välkomna!

 

Ledarna i Pojkar 14

 
Matcher I Spånga 28 januari
2023-01-28 15:16

Årets första matcher gick av stapeln idag. Sju killar var på plats och kämpade under två matcher mot Spånga och Kungsholmen.

 

Laget har utvecklats enormt sedan första SMC omgången i höstas, passningar, skott och dribblingar blir bättre och bättre . Idag syntes det också att försvarsspelet utvecklats. 

 

Kul att se utvecklingen och att alla kämpar på planen!

Höstens sista matcher
2022-12-11 19:50

Höstens sista matcher spelades i dag. Vilken utveckling laget gjort under hösten! Passningsspelet  var riktigt fint och lay-ups börjar sitta hos flera av spelarna. Båda lagen gjorde tre fina matcher var! 

 

De två Vibylagen fick förstärkning från William i P13 och efter två sena avhopp ställde Emilia och Ilektra från F14 upp som extra spelare efter att precis spelat tre (!) egnamatcher. I den sista matchen fick ena laget spela utan avbytare men klarade av att kämpa i både anfall och försvar hela matchen.  

 

Nu ser vi fram emot julavslutningar och jullov! 

Match i Spånga
2022-11-26 17:25

Sex spelare var på plats i Spånga och spelade två matcher mot Spånga. Första matchen delvIs mot P13 och andra mot P14. Killarna hanterade det lite tuffare motståndet i början av matchen med bravur.

 

Viby spelade mycket bra med många fina returer, bra och snabba passningar och fina skott, dessutom har försvarsspelet utvecklats jätte mycket sedan förra SMC omgången. Det är så roligt att se hur spelet och spelarna hela tiden blir bättre! 

Matcher i Täby
2022-11-13 19:20
Viby röd och Viby vit

Andra matchmgången för terminen gick av stapeln idag. P14 ställde upp med två lag i Täby som spelade tre matcher var! 

 

Båda lagen spelade strålande med många snygga skott och lay-ups, fint passningsspel, snabba fötter i både anfall och försvar och mycket kämparglöd! 

 

Vi längtar edan till nästa matchomgång om två veckor!