SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkomna till Flickor 07!

Viby Basket i Sollentuna välkomnar alla som vill spela basket och vi försöker tillgodose både en breddverksamhet och en verksamhet för de som vill satsa helhjärtat på basket.


Viby Basket flickor -07 är glädjande ett mycket stort gäng med över 30 tjejer som har superkul tillsammans. Eftersom åldersgruppen är så stor är vi uppdelade i två lag:


  • Röda laget som spelar i nivå 2
  • Vita laget som spelar i nivå 3
Våra träningstider är:

  • Måndagar 17:00-18:30 i Gamla Rotebro
  • Onsdagar 18:00-19:30 i Edsbergshallen
  • Torsdag 19:15-20:30 i Edsbergshallen
Därutöver har klubben Basket skill Tisdagar 19-20 i Gamla Rotebro och Basketfys torsdagar 17-18 i Nya Edsberg som vi är välkomna att vara med på

Vill du veta mer eller har några frågor kontakta Team Managers eller Tränare, se kontaktuppgifter under fliken Truppen.

VARMT VÄLKOMMEN OM DU VILL KOMMA OCH PROVA ELLER BÖRJA SPELA BASKET MED OSS! 
Äventyret i Eskilstuna 2019
2019-05-12 23:18
Truppen, spel, läktare, minigrupp, tvärtomlek

Tidig fredag eftermiddag började 26 taggade Viby tjejer sin resa till basketcupen i Eskilstuna. Väl framme var det pang på med match direkt för alla tre lagen. Resultaten på de tre matcherna var halvbra.


Efter tacos och inkvartering var det fredagsmys utomhus med chips och lekar. Vi grattade också Ulle som fyllde ”33” samma dag.


Efter uppvaknande på mjuka luftmadrasser på lördagsmorgon och frukost var det dags för nästa matchomgång. Två av tre matcher var väldigt tuffa. Den tredje vanns med lätt motstånd. Tjejerna kämpade väl och humöret var på topp. På eftermiddagen spelade samtliga tre lagen match igen, även denna gång var det mycket tufft motstånd. Alla tre lagen lyckades se någon av varandras matcher och på kvällen blev det gemensam middag för samtliga 26 spelare och vuxna. På kvällen blev det ett godisbesök på närmaste ICA och vi avslutade med musik quiz. 


På söndag morgon spelade åter igen alla tre lagen samtidigt. Två av tre vann sina matcher med minsta möjliga marginal, vilket ledde till ytterligare matcher straxt därpå. Det Röda laget förlorade nästa match mot ett allt för starkt Kungsholmen, men det vita laget vann mot Fryshuset och kvalificerade sig därmed till semifinalen i B-slutspelet. Där föll vår tjejer mot Kungsholmen, men hade absolut den bästa hejarklacken på läktaren. De kämpade väl, men med tre skadade spelare på bänken var det alldeles för tufft.


Det har varit 26 spelglada, snälla och omtänksamma tjejer som har varit iväg på cupen till Eskilstuna. Tjejerna har verkligen lärt känna varandra bra denna helg. Det är en fantastisk fin stämning i laget och vi ledare se fram emot nästa säsongs matcher och cuper – då på stor plan och höga korgar!


/Maria, Karen, Ulle & Grgo

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
 
Viby Baskets sponsorer