SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Flickor 10 - Supertjejerna!
Glada F10-supertjejer!

Säsongen 2021/22 tränar vi 3 gånger i veckan (eller 4 för de som vill):

 

Måndagar kl 19.30-21.00 i Runan

Torsdagar kl 18.30-20.00 i Runan

Söndagar kl 10.00-11.30 i Rotebro Gamla 

 

Om du missar en träning eller vill träna extra är du även välkommen (efter överenskommelse med tränare) till en av F09s träningar (onsdagar kl 18-19.30 i Edsbergshallen).

 

Vi spelar matcher i främst EB-ligan runt om i Stockholm, både i nivå Svår o Mellan. Eventuellt spelar vi även någon omgång av Swedbankligan i Byängshallen i Täby. Se fliken Kalender. Vi spelar även i flera olika cuper, både i Stockholm men även med övernattning på annan ort.

 

Vi är idag 16 supertjejer i laget,

vilket innebär att vi oftast kör med två blandade lag

(Röd resp Vit) men

 

VI BLIR GÄRNA FLER!

 

Vill du testa basket är det bara att komma till en av våra träningar och prova på några gånger (att prova några träningar kostar inget).

Alla är välkomna!

 

PS. Mer härliga bilder hittar du under fliken "Bildgalleri"

F10 v41 - kul träningsmatcher mot FUBB F10
2021-10-16 17:18
Supertjejerna ångar på!

Lördag och dags för träningsmatcher igen. Det var bara 7 st supertjejer som kunde och FUBB F10 kom med 2 lag. Det var bra stämning och fart i första matchen men det märktes snart att supertjejerna kommit lite längre. Vi fick chansen att träna på en hel del olika anfallskombinationer. I andra matchen började FUBB klart bäst men efterhand kunde vi spela ut hela registret. Alla supertjejerna gjorde många mål var.

/Per

F10 v40: tyvärr alltför enkelt för röda laget
2021-10-09 22:26
Ladda album (+7 bilder) >>
Supertjejerna mot Alvik o Spånga

Supertjejerna i vårt röda lag spelade sina första matcher i nivå svår på lördagen i Tensta. Av naturliga skäl har nog många lag lite svårt att veta vilken nivå de just nu befinner sig på efter ett år utan seriespel. Tyvärr blev det mest spel mot ett mål för våra tjejer mot ett Alvikslag och Spånga. Vi förväntar oss betydligt tuffare motstånd framöver.

/Martin o Per

F10 v40: Tuffa matcher för vita laget
2021-10-09 22:17
Ladda album (+7 bilder) >>
Bra fart på supertjejerna i Järfälla!

Våra F10 supertjejer i nivån mellan hade två tuffa matcher mot Lidingö och Blackeberg på lördagsprogrammet. Första matchen gick lite trögt med alltför många bortkastade bollar men i andra matchen vaknade supertjejerna och fick upp farten rejält! En väldigt nyttig och intensiv dag.

/Nellie & Patrik

F10 v39 - roligt och fartfyllt mot Täby P10
2021-10-02 17:59
Ladda album (+6 bilder) >>
Många mål i Häggvikshallen mot Täby P10

Lördag och dags för träningsmatcher igen. Denna gång var det bara 6 st supertjejer som kunde... men det blev mycket bra matcher i Häggvikshallen mot 3 olika lag från Täbys P10-or.

 

Supertjejerna genomförde första matchen med ett bländande spel och öste i poäng. Andra matchen var vi lite trötta och hängde inte riktigt med mot slutet. Sedan fick vi vila medans Vibys P10 spelade mot dem. I sista matchen var det återigen fullt ös från supertjejernas sida och målen trillade i med en bra takt. Väldigt roliga, jämna och bra matcher!

 

Supertjejerna fick stort beröm även av Täbys coacher som var imponerade av tjejernas tuffhet och förmåga att hitta varandra med bra passningar :)

 

Nästa helg startar seriespelet och vi är välförberedda kan man lugnt konstatera!

 

/Nellie, Martin o Per   

F10 v38 - en nyttig lektion!
2021-09-25 20:58
Ladda album (+7 bilder) >>
Tuffa tag i Häggvikshallen mot Vibys o Åkersbergas P10.

Supertjejerna spelade först mot Vibys P10 och sedan kom Åkersbergas P10 på besök. Det blev en mycket nyttig lektion.

 

Vibygrabbarna har vi mött många gånger förut. Roliga o bra matcher. Denna gång var vi dock inte riktigt "på" från start, det var egentlige först i sista perioderna vi äntligen fick upp vår normala fart. Märkligt, men så är det ibland.

 

Sedan var det dags för Åkersbergas grabbar. Det märktes direkt att de var på en annan nivå, blixtsnabba passningar och bländande "give and go"-spel. När de dessutom tog i princip alla returer och flera tjejer var extremt trötta efter matchen innan var det tufft för supertjejerna. Men vi tar det som en jättebra lektion, det finns tydliga områden vi behöver träna på. Ser fram emot att möta dem igen :)

 

/Martin, Patrik o Per

PS. En stor eloge till Disa som verkligen hade maxintensitet genom alla perioder i båda matcherna!