SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Träningsmatcher mot F10 och Åkersberga
2021-09-27 22:46

Förberedelserna inför seriestart fortsatte i helgen med 2 träningsmatcher i Häggvikshallen mot Viby F10 och Åkersberga.

 

Vi har under dom 2 senaste veckorna haft väldigt bra och fokuserade träningar och därför var det väldigt roligt att se att det givit resultat  - killarna spelade fantastiskt både i försvar och anfall och  gjorde sina bästa matcher hitills.

 

MVH Ledarteamet

 

 

 

 

Blacke basketcup
2021-09-13 22:25

Blacke-cup

 

Efter ett helt år utan riktiga matcher så var det äntligen dags för basketcup igen. 11 taggade killar åkte till Ekerö för att spela Blacke-cup.

 

Match 1 spelades mot Blackeberg Nälsta - match i högt tempo mot en riktigt bra motståndare. Killarna och coacher fick en bra bild av vilka områden som behöver förbättras innan seriestart.

 

Match 2 spelades mot Blackeberg Ekerö - laget fick upp farten och gjorde många mål. 

 

Match 3 spelades mot Haga Haninge - En jämn match där killarna spelade riktigt bra i perioder men där vår bristande koncentration i kombination med flygande byten gav oss vissa problem i försvaret.

 

En väldigt lyckad Söndag och det är så härligt att se killarna spela matcher igen.

 

Fyra veckor kvar till seriestart så vi kommer öka takten på träningarna dom kommande veckorna!!

 

MVH Ledarteamet

P10 - Seriestart
2020-10-19 22:16
Äntligen seriestart för P10!!!

Då laget glädjande nog har växt i antal senaste 6 månaderna så kommer vi i höst ha 2 lag som spelar EB serien. 

Sju laddade killar i Viby Röd spelade 2 matcher i fina Kämpetorpshallen på Lördagen. Skuru grön och Blackeberg Villastan stod för motståndet. Väldigt jämna matcher där killarna gjorde en bra insats med hög intensitet och bra spel.

Nästa lag, Viby Vit spelade mot Skuru Vit samt Huddinge i Edbohallen på Söndagen. Bra spel med många mål och bra kämpatakter.

Överlag en väldigt lyckad helg. 


Säsongens första Cup - Spånga
2020-10-05 22:40
Under Lördagen spelade P10 säsongens första cup i Spånga.

Det blev en rolig och intensiv dag och då laget nu växer så ställde vi upp med 2 olika lag - Viby Röd och Viby Vit.

Viby vit spelade först mot Spånga. Det blev en rolig och jämn match. I den andra matchen mötte vi Haga Haninge som var en ny bekantskap. Högt tempo och ett riktigt bra motstånd vilket gav killarna en bra möjlighet att testa "kvadraten" i en match.

Efter Lunch så var det dags för Viby Röd att möta Norrtälje. Noterbart var att detta var CUP debut för både Vidar och Shavi som båda gjorde en riktigt strong insats. Dagen avslutades med derby mot Tureberg. Det blev en fantastiskt rolig match i högt tempo och en härlig stämning på plan.

Nu blir det fokus på träning i två veckor innan serien drar igång helgen 17-18 oktober.

MVH Ledarteamet 
Säsongen är äntligen igång för Viby P10!
2020-08-17 00:17
Vilken fantastisk första dag på den nya säsongen det blev i Lördags för P10.

Dagen började med två 1.5 timmars träningspass i Runan. Stämningen var hög och trots en lång sommar så satt tekniken nästan direkt (vi tränare misstänker startkt att det spelats en del basket under lovet).

Nästa stop var på Humlevägen för bad och grill innan det var dags att göra sig redo för säsongens första matcher. 

I vad som vi hoppas kan bli en trevlig tradition så hadde Åkersberga bjudit in till träningsmatcher i sin mycket fina nybyggda idrottshall.

Det blev en perfekt start på säsongen då Åkersberga kommit ganska långt i sin basketutveckling och både coacher och spelare fick en bra bild av vilka områden som behöver tränas på i höst. Ett område där vi dock redan idag kan mäta oss med vilket lag som helst är kämpaglöd och fighting spirit - med 1 avbytare på två lag spelade vi totalt 4 stycken 30 minters matcher - och killarna kämpade till den sista minuten. Det var verkligen fantastiskt att se.

Ytterligare bilder från dagen finns i bildgalleriet.

På måndag börjag säsongens ordinarie träningar och baserat på vad killarna visade i helgen så kommer vi se minst lika stor utveckling denna säsong.

//Ledarteamet
Säsongsavslutning P10
2020-06-07 23:07
Idag var det dags för säsongsavslutning för P10.

Vi startade dagen i Runan med matchspel och det är kul att se att trots att det har varit en väldigt anorlunda säsong så har killarnas basket utvecklats enormt mycket. Högt tempo, snygga passningar och några riktigt läckra lay-ups.

Efter träningen så åkte hela laget hem till Coach Peter och Sammy där det stundade prisutdelning, grill, glass och roliga lekar (i bildgaleriet kan ni se fler bilder). Det blev en riktigt lyckad avslutning och det var roligt att hela laget kunde vara med.

Nu stundar ett härligt, långt och värlförtjänt sommarlov. Vi drar igång träningen i Augusti och återkommer så fort vi har fått klart med dom nya träningstiderna.

Glad sommar önskar ledarteamet