SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Viby Basket
Basket

Välkommen till Viby Basket Ministars!

Vi är ett stort härligt gäng tjejer och killar mellan 5 och 6 år (födda 2018-2019). 

 

De tränar enligt följande (se till att ert barn är ombytt och redo i tid)

 

Söndagar kl 09.30 - 10.30 i Runbackaskolans gymnastiksal (Kornettvägen 42)

 

Vi tränar en hel del på smidighet, balans och fotarbete för att stimulera till en allsidig träning och utvecklad kroppskontroll. Vi övar grundteknik i basket såsom bollkontroll till hur man passar till varandra samt hur man skjuter bollen i korgen. Träningarna innehåller även en hel del lekar, tävlingar eller hinderbana för att få träna vår koordination. 

 

Är du intresserad av att väcka basketintresset hos ditt barn, är det ett ypperligt tillfälle att prova på hos Ministars på söndagar. Vi spelar inga matcher mot andra lag i Ministars. 

 

Du får gärna kontakta någon ledare i laget, för att berätta att ni vill komma och prova på en söndag, annars är det bara att dyka upp! Ni får också gärna bjuda med kompisar till barnen att börja med oss, men prata med ledarna så de vet att det kommer någon ny samt att de anmäler sig enligt nedan.

 

För nya spelare eller ledare

Gå snarast in och fyll i era kontaktuppgifter så ledarna har detta vid behov och att ni får information från klubben samt för att ert barn ska vara försäkrat vid träningar och match: Viby Basket

 

Vi behöver fler föräldrar som vill hjälpa till runt laget och träningarna. Prata med någon av oss ledare för att anmäla ert intresse att hjälpa till. Du behöver inte ha basketkunskaper men råkar du ha det är det såklart jättebra 😉

 

Vi hoppas att ni ska trivas i laget och klubben samt uppskatta vår verksamhet!

 

Varmt välkomna!

 

Ledarna i Ministars

 

* Tomas Englund englundtomas.te@gmail.com

* Mikael Elfwing mikael.elfwing@gmail.com

* Peter Mattsson aikpeter@gmail.com

 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
 
Viby Baskets sponsorer