SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till Viby Basket Flickor 13!

Vi är ett härligt gäng tjejer som spelar basket under roliga former i Runans gymnastiksal.

 

Träningstider

Träningarna drar i gång söndag 2 september.

De tränar enligt följande (se till att ert barn är ombytt och redo i tid):

  • Måndagar kl 18.00 – 19.30 i Runbackaskolans gymnastiksal (Kornettvägen 42)
  • Onsdagar kl 17.00 – 18.30 i Runbackaskolans gymnastiksal (Kornettvägen 42)
  • Söndagar kl 15.00 – 16.30 i Runbackaskolans gymnastiksal (Kornettvägen 42)

Vi övar grundteknik i basket såsom bollkontroll till hur man passar till varandra samt hur man skjuter bollen i korgen. Vi tränar en hel del på smidighet, balans och fotarbete för att stimulera till en allsidig träning och utvecklad kroppskontroll. 

 

Till våren hoppas vi få spela några matcher mot andra lag. 

 

Är du intresserad av att väcka basketintresset hos ditt barn, är det ett ypperligt tillfälle att börja hos på söndagar. Du får gärna kontakta någon ledare i laget, för att berätta att ni vill komma och prova på en söndag, annars är det bara att dyka upp! Ni får också gärna bjuda med kompisar till barnen att börja med oss, men prata med ledarna så de vet att det kommer någon ny samt att de anmäler sig enligt nedan.

 

Vi behöver fler föräldrar som vill hjälpa till runt laget och träningar. Prata med någon av oss ledare för att anmäla ert intresse att hjälpa till. Kolla detta dokument som beskriver de olika rollerna runt lagen:

http://www.vibybasket.se/docs/123/2316/Rollbeskrivningar%20Viby%20basket.docx

 

Här hittar ni information och kontaktuppgifter till ledare för respektive lag: http://www.vibybasket.se/sektion/?ID=23028

 

För nya spelare eller ledare

Gå snarast in och fyll i era kontaktuppgifter så ledarna har detta vid behov och att ni får information från klubben samt för att ert barn ska vara försäkrat vid träningar och match: http://www.vibybasket.se/form/Default.asp?ID=56207

 

Vi hoppas att ni ska trivas i laget och klubben samt uppskatta vår verksamhet!

 

Varmt välkomna!

 

Ledarna i Flickor 13