SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Flickor födda 2011
 
Välkommen till F2011 (U13)!
Vi är ett härligt gäng tjejer som tränar 3 ggr i veckan.
 
 Våra träningstider är följande:

Måndagar kl 16.15-17.30 i Häggvikshallen
Tisdagar kl 18.00-19.30 i Edsbergshallen
Fredagar kl 18.00-19 i Edsbergshallen
 
Vi spelar matcher i Stockholmserien i Nivå 1 och Nivå 2.
 
Alla som vill är varmt välkomna att komma och provträna, men viktigt att ni mailar oss innan. Om ni är helt nya på basket tar vi endast emot vid terminstarter, alltså under aug och september och efter juluppehållet i januari för att kunna ha möjlighet att ge rätt introduktion.

Kontaktdetaljer finns under lagets "Kontakt "flik.
VINST i Skövdecupen 2023!
2023-05-02 11:09

Vilken helg vi fick. Första året som vi var med i Skövdecupen med F11 och vi kom med 2 mixade lag. Både lag röd och lag Vit gick vidare till A-Seminfinal och vi fick möta varandra. Viby Vit laget gick sedan vidare till final och fick möta Lobas (Skånelaget). Där visade vi vilka som var bäst och vi vann med 37-16. Vilka grymma tjejer vi har!!! Alla tjejerna spelade helt fantastiskt under cupen. Det blir ett fint minne att bära med oss som lag och den STORA bucklan.

 

Jag tror att alla tjejerna somnade trötta med lyckliga igår kväll. Ett extra tack till Maria Cs mamma som hjälpte oss under hela cupen och till Maria Gs föräldrar som åkte ner och hejade på oss under en dag och till Matildas pappas som förgyllde vår hemfärd med ENORMA kanelbullar och dricka och lite give-aways.

 

Vi coacher är mycket stolta.

Temme/Linda/Jonas/Per

 

 

Säsongsavslutningen!
2021-06-13 21:18

Vilken fin avslutning vi fick idag och vilket stort och härligt gäng vi är!

Vi började eftermiddagen med lagfoto och sen drog vi igång med vår streetbasket cup. Sen hade lagföräldrarna fixat god fika (tack Jojos och Matildas föräldrar). 

Vi delade ut 4 priser: 

Den som tränat mest: Jasmine med hela 96% närvaro
Bästa lagkamrat: Sonja
Bästa nykomling: Diana
Mest värdefulle spelaren 2020/2021: Jasmine

Alla fick sedan varsin medalj.

Vi måste också passa på att tacka våra ungdomscoahcer lite extra - vilka grymma tjejer och vi önskar Isabell lycka till på Basketgymnasiet i Sanda. Och ser fram emot att få behålla Agnes som kanske får en ny kompis!

Tack också till alla föräldrar för de fina blommorna och presentkortet på Percy mycket uppskattat!.

Mer bilder finns på vår facebook sida "F11 Viby Basket tjejerna".

Ha en skön sommar allihop så ses vi igen när skolorna börjar!

Temme/Tobbe/Linda

Internmatcher mot F12
2021-05-31 20:53

I söndags spelade vi internmatcher mot F12. De ställde upp med hela sitt fina lag och alla spelare. Vi la mest fokus på att våra nya spelare skulle få mest matchtid och hade flera av våra spelare som spelat längre med som stöttade. Alla var supertaggade och som vi längtar efter att få spela matcher.

Fler bilder under bildgalleriet och på våra sociala medier sidor.

 

 

Härlig internmatch mot F10!
2021-05-20 22:31

På träningstiden idag så spelade vi internmatch mot F10. Tjejerna var så sugna på att spela och var spralliga och lite nervösa. Vi spelade 4 min perioder säkert 15 st. Så alla fick spela massor idag. Vi har mycket att lära av f10 framför allt av deras snabba omställning av spel från försvar till anfall. Men vi visade upp ett superfint passningspel och många snabba och fina kontringar. Härligt spel där båda lagen hade det kul! Detta måste vi göra om!

Mer bilder och filmer finns och kommer på vår Facebook och insta sida!

Interncup på träningen i Runan!
2021-03-21 20:02
Eftercup bild!

Får vi inte spela matcher mot andra så får vi möta varandra. Idag arrangerade vi en intern cup på träningen och vilken härlig eftermiddag det blev. Det var många som inte var på plats men vi lyckades få ihop till 4 lag som fick möta varandra. Vi började med att ta fina lagfoton som vi kommer att maila ut separat som ni kan spara - Sen började turneringen med The Lakers, The Lions, Vinnarna och Tigrarna. Alla fick spela nästa hela tiden och det var jämna och roliga mather i 2x 5 min format. Segrande ut blev laget The Lions med ingen förlorad match. Vi tog även ett eftermatch foto med trötta, svettiga men glada tjejer som ni ser på bifogad bild. 
Vi avslutade med prisutdelning i omklädnignsrummet. 

 

Vi kommer de närmsta dagarna att lägga ut fler bilder/filmer på vår Instragram sida #wildcatsf11 och vår facebooksida #F11 Viby Basket tjejerna.

 

Extra tack till Eiras och Josefins mamma som hjälpte till med fotografering och inköp av priser.

 

 

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade