SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Flickor födda 2011
 
Vi är ett härligt gäng tjejer som tränar basket 3 gånger i veckan:
 
 Våra träningstider är följande:

Måndagar kl 19.30-20.30 i Runan
Torsdagar kl 17.00-18.30 i Runan
Söndagar kl 11.30-13.00 i Rotebrohallen (gamla)
 
Vi spelar matcher i EB-ligan och har nu till våren gått upp och börjat köra på stor plan och höga korgar.
 
Alla som vill är varmt välkomna att komma och provträna, men
maila oss innan. Om ni är helt nya på basket tar vi endast emot vid terminstarter, alltså efter sommaren och efter juluppehållet.

Kontaktdetaljer finns under lagets "Kontakt "flik.
Säsongsavslutningen!
2021-06-13 21:18

Vilken fin avslutning vi fick idag och vilket stort och härligt gäng vi är!

Vi började eftermiddagen med lagfoto och sen drog vi igång med vår streetbasket cup. Sen hade lagföräldrarna fixat god fika (tack Jojos och Matildas föräldrar). 

Vi delade ut 4 priser: 

Den som tränat mest: Jasmine med hela 96% närvaro
Bästa lagkamrat: Sonja
Bästa nykomling: Diana
Mest värdefulle spelaren 2020/2021: Jasmine

Alla fick sedan varsin medalj.

Vi måste också passa på att tacka våra ungdomscoahcer lite extra - vilka grymma tjejer och vi önskar Isabell lycka till på Basketgymnasiet i Sanda. Och ser fram emot att få behålla Agnes som kanske får en ny kompis!

Tack också till alla föräldrar för de fina blommorna och presentkortet på Percy mycket uppskattat!.

Mer bilder finns på vår facebook sida "F11 Viby Basket tjejerna".

Ha en skön sommar allihop så ses vi igen när skolorna börjar!

Temme/Tobbe/Linda

Internmatcher mot F12
2021-05-31 20:53

I söndags spelade vi internmatcher mot F12. De ställde upp med hela sitt fina lag och alla spelare. Vi la mest fokus på att våra nya spelare skulle få mest matchtid och hade flera av våra spelare som spelat längre med som stöttade. Alla var supertaggade och som vi längtar efter att få spela matcher.

Fler bilder under bildgalleriet och på våra sociala medier sidor.

 

 

Härlig internmatch mot F10!
2021-05-20 22:31

På träningstiden idag så spelade vi internmatch mot F10. Tjejerna var så sugna på att spela och var spralliga och lite nervösa. Vi spelade 4 min perioder säkert 15 st. Så alla fick spela massor idag. Vi har mycket att lära av f10 framför allt av deras snabba omställning av spel från försvar till anfall. Men vi visade upp ett superfint passningspel och många snabba och fina kontringar. Härligt spel där båda lagen hade det kul! Detta måste vi göra om!

Mer bilder och filmer finns och kommer på vår Facebook och insta sida!

Interncup på träningen i Runan!
2021-03-21 20:02
Eftercup bild!

Får vi inte spela matcher mot andra så får vi möta varandra. Idag arrangerade vi en intern cup på träningen och vilken härlig eftermiddag det blev. Det var många som inte var på plats men vi lyckades få ihop till 4 lag som fick möta varandra. Vi började med att ta fina lagfoton som vi kommer att maila ut separat som ni kan spara - Sen började turneringen med The Lakers, The Lions, Vinnarna och Tigrarna. Alla fick spela nästa hela tiden och det var jämna och roliga mather i 2x 5 min format. Segrande ut blev laget The Lions med ingen förlorad match. Vi tog även ett eftermatch foto med trötta, svettiga men glada tjejer som ni ser på bifogad bild. 
Vi avslutade med prisutdelning i omklädnignsrummet. 

 

Vi kommer de närmsta dagarna att lägga ut fler bilder/filmer på vår Instragram sida #wildcatsf11 och vår facebooksida #F11 Viby Basket tjejerna.

 

Extra tack till Eiras och Josefins mamma som hjälpte till med fotografering och inköp av priser.

 

 

SkandiaMäklaren Cup i Spånga 10/10-2020
2020-10-18 20:50
Här kommer en lite sen rapportering från helgens SkandiaMäklaren Cup i Spånga. Det var äntligen dags att få spela riktiga matcher igen och denna gång fick vi möta 2 Alvik lag och även 2 Duvbo lag som vi aldrig har mött förut.

Första matchen började lite trevande, vi var lite osäkra på det mesta och det märktes att det var den första matchen på länge. De följande matcherna sen så kom vi snabbare in i spelet och uppvisade fint passningsspel och snabba omställningar som resulterade i många mål. Vi kunde gjort många fler mål för vi hade otroligt många skott mot mål som vi inte riktigt fick till. Närskott har vi tränat mycket på träningen idag. Alvik bjöd till det tuffaste motståndet i första matchen som även gjorde flest mål. Men resterande 3 matcher vann vi enkelt och hade ett mycket fint spel. Kul att äntligen vara igång!

Det är så otroligt tråkigt att ni föräldrar inte kan vara med och titta, vi försöker att ta många bilder. Bilder läggs upp under bildgalleri och på vår Facebooksida (F11 Viby Basket tjejerna).