SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Viby Basket
Basket

Välkomna till Flickor 06!
F06 i augusti 2021

Viby Basket i Sollentuna välkomnar alla som vill spela basket och vi försöker tillgodose både en breddverksamhet och en verksamhet för de som vill satsa helhjärtat på basket.

 

Viby Basket flickor -06 är glädjande ett stort gäng med knappa 25 tjejer som har superkul tillsammans.

 

Vill du komma och prova är du alltid VARMT välkommen!
 
Träningstider HT 2021 är:
  • Måndagar kl. 20-21:15 - Töjnahallen
  • Tisdagar 16:30-18:00 (Edsbergshallen)
  • Onsdagar kl. 19:30-21:00 (Utvecklingspass, Edsbergshallen)
  • Fredagar kl. 18:00-19:30 - (Edsbergshallen)
Vill du veta mer om lagen eller om du har någon fråga får du självklart höra av dig till någon av oss tränare, våra kontaktuppgifter finns under fliken "Truppen" och "Kontakt". 
 
Tack till sponsorer säsongen 19/20:
- KLINT TRANSLATION AB
 
TIPS! Gå in under fliken "Bildgalleri" och titta på lagets resa tillsammans genom bilder!
F06 säljer amaryllis även i år!
2020-10-29 22:32

Vi är ett gäng 14-åriga tjejer som älskar att spela basket.

För tre år sedan enades vi om en dröm, nämligen att få åka till USA 2021 och uppleva basket i sportens hemland. Det motiverar att ha ett gemensamt mål att sträva mot. Vi vill finansiera resan med vår lagkassa så att alla kan åka med. Vill du stötta oss i arbetet att förverkliga vår dröm kan du göra det genom att köpa en fin amaryllis till vintern.Vi säljer närodlade amaryllisar i kruka av hög kvalité med 2-3 stänglar som blommar med 3-5 klockor på varje.

De finns som röda, vita samt tvåfärgade.

1 st kostar 110kr

3 st kostar 300 kr


I dessa tider undviker vi att knacka dörr med tanke på covid-19.

Skicka ett sms till Helena Levin 070 - 579 97 79 och ange antal amaryllis, färg, namn, adress och telefonnummer. Vi levererar hem till dörren i slutet av vecka 47. Betalning sker helst via swish (förskottsbetalning) eller kontant när du fått din leverans. Bekräftelse på beställning fås.

Sista beställningsdag är tisdagen den 10:e november 2020.


Tack så mycket för din hjälp!

Viby Basket Flickor 06

Grundsäsongen över...
2020-02-17 15:50
Många matcher har det blivit hittills under säsongen...
Vi har i år deltagit i alla tre nivåer i U14, vilket gjort att det varit många helger med 3 matcher och vissa med till och med 4 stycken. 
Så kul att tjejerna fått chansen att spela så mycket matcher och i olika nivåer så att alla fått en lagom utmaning. 

Resultatmässigt har det gått bra och vi har tagit kliv framåt från förra säsongen. Känns som vi är på rätt väg!

Go Viby F06!
Lundaspelen
2020-02-17 15:41
En riktig basketstart på årets första dagar!

För första gången åkte vi till Lundaspelen, en klassisk turnering som funnits i över 40 år. Det är hög nivå i cupen och många utländska lag, vilket alltid är väldigt roligt och utvecklande att möta. 

I gruppspelet vann vi två matcher och förlorade två matcher. Den knappa förlusten mot Lobas gjorde att vi precis missade A-slutspel och istället hamnade i B-slutspel. 
Det blev en tuff kvartsfinal mot Danska SISU, där vi efter en katastrofalt dålig första halvlek kämpade som djur i den andra. Vi visade på riktig Viby F06-glöd när vi så sakteliga kom tillbaka och i en väldigt nervkittlande avslutning till sist vann med 1 poäng. 

I semifinalen väntade ett väldigt storvuxet lag från Hamburg. Vi fick dock problem med diverse skador och utfoulade spelare, vilket gjorde att vi fick avsluta matchen utan avbytare. Återigen en heroisk insats att vi trots det hade ett 3-poängsskott som studsade på ringen i sista sekunden för vinst. Bollen studsade dock ut och turneringen slutade där. (kanske tur det, för jag vet inte hur vi skulle ha orkat spela final med vår sargade lag... :)

Återigen en väldigt, väldigt rolig turneringsupplevelse med världens bästa gäng... 

Go Viby F06!
Södertälje Open
2019-11-07 12:32
Säsongens andra cup gick av stapeln i helgen och vi deltog med ett lag. Många spelare var eller hade precis varit sjuka/skadade, så det blev en verkligen en utmaning att hitta energin till att spela 4 matcher på tre dagar. 

I gruppspelet ställdes vi först mot Örebro. Alltid kul att möta lag som inte är från Stockholmsregionen! Den matchen blev en rysare. Vi tycker nog att vi ska vinna den ganska klart i vanliga fall, men vi lyckas skrapa ihop tillräckligt med energi för att knipa en 1-poängsvinst till slut. Andra matchen i gruppspelet var mot Södertälje. De är duktiga, men vi står emot bra. Med några minuter kvar har vi chans att komma ner till ett 4-poängsunderläge, men missar och istället kan de dryga ut sin ledning från straffkastlinjen under de sista minuterna. 

Vidare till A-slutspel och åttondelsfinal mot Skuru. Katastrofal start - 12-0 till dem direkt. Vi tar en tidigt timeout för att vakna till och efter det börjar vi så småningom komma in i matchen. Spelar bra resten av matchen och förlorar till slut med 15. Så lite surt att få det underläget direkt, för att därefter spela jämt med dem. 
I söndagens placeringsmatch mötte vi Haga Haninge och var överlägsna första halvlek. Mycket bra försvar och vi hittade bra lösningar i anfall. Andra halvlek kom avsaknaden av ork ikapp oss. Fysiskt trötta börjar vi också göra mentala misstag och tappar bort massor utav bollar. Bra inställning dock hela vägen, men vi orkar inte riktigt hela vägen och förlorar med två poäng. 

Summerat var det just orken och energin som blev vår största utmaning den här helgen. Stundtals riktigt fint spel och bra försvar. Känns som vi är på helt rätt väg och tjejerna hade superkul som vanligt!

Nu laddar vi för nya seriematcher och nya cuper så småningom. 
Go Viby!
Viby F06 på Blackebergscupen
2019-09-08 23:22
Viby F06 lag röd
F06 deltog med två lag - röd och vit - i Blackebergscupen.
Spännande matcher och bra spel - och till fjärdedelsfinalen för lag röd förstärktes spänningen av att hinna genom den stillastående trafiken i tid! 
Här är några bilder från röds matcher mot Södertälje, Alvik och Kungsholmen Konradsberg.
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
 
Viby Baskets sponsorer