SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Herr v13: Med förutsättningarna helt ok mot Tyresö
2019-03-31 11:11
Lördag kväll nere i Tyresö - tyvärr inte en enda Viby-senior i sikte... men väl 8 ungdomsspelare! Vi öppnade starkt och tog ledningen men efterhand orkade vi inte riktigt stå emot deras tyngd o erfarenhet, de hade också ett fantastiskt skytte hela matchen igenom. I pausvilan anslöt så Marko o Adam men då låg vi under med drygt 20 poäng. 

Trots att det blev förlust till slut med 98-72 gjorde vi ändå en riktigt bra match. Gabriel var ruskigt effektiv och satte hela 22 poäng. Raymond gjorde återigen en strålande insats och satte 16! Många gånger bjöd vi på superbra kombinationer där bollen flög mellan Josias, Jacob, Johan och övriga till ett enkelt mål. Iasonas fixade buzzer beatern vid halvtid, Olof gjorde ett par riktigt smarta bollräddningar över sidlinjen. Vi vek inte heller ner oss i returtagningen utan kämpade riktigt hårt (trots deras massiva längd- och tyngdövertag).

Sammantaget därför en helt godkänd insats!
/Marko & Per

Nyhetsarkiv
Herrlaget igång igen!2021-05-20 20:47
Herr v7: Helg i moll2019-02-17 17:48