P02 v40 Förlust mot Lidingö (Nivå 1)
2016-10-09 09:35
Vi fick bara ihop 7 grabbar till bortamatchen mot Lidingö. Det räckte tyvärr bara i tre perioder, sedan orkade vi inte hänga med.

Lidingö är ett väldigt trevligt, bra lag och matcherna mot dem brukar vara jämna och spännande. Denna gång var det jämnt under första perioden, vi låg under med 5 poäng. I halvlek hade avståndet växt lite till och i tredje perioden var vi helt jämna. I sista perioden rasade det dock iväg ordentligt och de vann med 76 - 49 till slut.

Vi kan konstatera att vårt försvarsspel behöver slipas på ännu mer och vi har alldeles för mycket one man show med dribblingar i anfall. Behnia gjorde flera starka moves till korgen, i vårt lag var Jacob oustanding - han tog oerhört många returer, gick till korgen och var klart poängbäst - samtidigt som han var en jätte i defense! Vi behöver se till att alla övriga också spelar med samma järnvilja från start och genom hela matchen.

Träning en vecka och sedan är det dags för RM i Norrköping - då ska vi ta revansch på dem!