SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Motala Linköping Basket - Sollentuna Basket
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 13 oktober, 12:20
Plats:Råssnäshallen, Motala
RM u16: Grupptvåa efter tuff slutmatch
2019-10-13 22:50
En tuff match med hårda tag, många fouls och utvisningar för Motala
Sista matchen i gruppspelet i RM u16 var mot Motala/Linköping.
Matchen mot gruppledarna Motala blev intensiv och tuff, kanske tuffare än vi förväntat oss, men killar ställde upp och bjöd på gruppens hårdaste motstånd.

Vi började med att gå upp i ledning men Motala kom snabb efter och efter halva första kvarten gick de upp i ledning. Det var ett snabbt och hårt spel med många fouls. Poängen kom snabbt och vi försökte hålla emot. Killarnas försvarsspel satte krokben för Motala som tvingades skjuta från håll, något de dessvärre var väldigt skickliga på. Vi fick även en goal-tending mot oss. Första kvarten slutade med 36-15 till Motala.

Andra kvarten körde Motala samma taktik och coach ändrade lagets spelsätt och vi orkade fortsätta mota Motala. De satte sina skott och vi nådde inte riktigt fram - men gosse; vad vi störde dom. Resultatet från andra kvarten blev 27-20, bara sju poängs differens. Halvtidsresultat 63-35.

Efter periodvilan gick killarna ut taggade och spelade riktigt bra, trots motståndet - eller var det så att motståndet lyfte killarna till nya nivåer. Resultat i tredje kvarten blev 34-19 (97-54).

Fjärde och sista kvarten var slitsam för båda lagen. Motala fick två spelare utvisade för att de uppnått sina fem fouls. Resultatet i fjärde kvarten blev 27-13 som visade att killarna verkligen höll emot anstormningarna och att de spelade ett bra försvar.

Slutresultatet blev 124-67 och detta var killarnas bästa match i helgen.
Jättegrattis killar - ni kom tvåa i gruppspelet och visar ett bra samspel och att ni växer samman till *ett* lag. Keep it going!

Just det: Nästa omgång i RM spelas i Edsbergshallen så boka in den 22-24:e november och kom och stötta laget !!!


<< Tillbaka

 
 
Viby Baskets sponsorer