SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

AIK ligan 3 feb
2024-02-04 21:29

Viby F14 drog till Vasalundshallen för att spela AIK ligan - en EB tillställning arrangerad av AIK basket.

 

3 matcher utspridda över större delen av lördagen, dessutom med 6 perioder per match och lite större plan än vanligt gav 8 rätt möra tjejer i slutet av dagen. Det märktes dock inte på spelet som var på topp.

Första matchen gick mot ett tufft spelande Alviklag. Trots visst missnöje med foulande motståndare och avsaknad av domarsignlaler gjorde tjejerna en fin match och sprang en hel massa poäng och spelade fint försvar.

Pausen mellan match 1 och 2 spenderades med att kolla in en match i Herr Basketettan, AIK - Blackeberg.

Inspirerande av de stora grabbarna blåste Viby på i nästa match mot Kungsholmen, ett lag vi inte mött förut. Även här trillade poängen i i rask takt.med fint spel både framåt och bakåt.

Lunchpaus med promenad till Mall of Scandinavia och Max för vissa, och sedan var det dags för sista matchen, mot Åkersberga.

Trots lite trötta ben på slutet präglades Även dennna match av många stulna bollar, fina snabba uppspel och tjusiga layups - och även ett par långskott som satt fint!

Tack till alla tjejer för 3 toppenmatcher!

 

Ledarna