V13 F99 föll på mållinjen mot Kungsholmen i Lions cup
2021-07-17 19:09

31 MAR 2014 20:36

Återigen kom tyvärr endast 5 ordinarie F99-or till spel men med hjälp av 2 st F00 och en F01 blev det till slut en riktigt bra match.

Av någon outgrundlig anledning startade vi som vanligt matchen kanondåligt och det stod 12 – 6 till Kungsholmen i periodvilan. Skärpning krävdes och i andra perioden klev tjejerna in med en helt annan inställning och vände på steken totalt, 23 – 20 till oss i halvlek!

Sedan gjorde vi återigen en rejäl dipp inledningsvis i tredje perioden och tillät Kungsholmen att göra 7 raka poäng… Efter en timeout tog tjejerna tag i matchen igen och kom starkt tillbaka, 33 – 33 i sista pausvilan.

Sista perioden blev en nagelbitare där Kungsholmen hela tiden låg steget före, vi hade både straffkast och chans att komma ikapp på slutet men det ville sig tyvärr inte riktigt och vi föll med två poäng 41 – 43.

Det var dock en riktigt rolig, fartfylld och bra match mellan två jämna lag. Alla tjejern kämpade stenhårt både i anfall och försvar! Extra roligt var återigen att våra F00 och F01-spelare aldrig tvekade utan tog för sig ordentligt. Anna var poängbäst på 12 poäng följt av Amelie på 10 och Emelie på 9 – men det absolut bästa var att samtliga tjejer gjorde poäng!

Nu är seriespelet över för denna säsongen och vi får fokusera helt på träning inför cuperna i maj.