SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

H2 v12 - Magnifik avslutning på säsongen!
2024-03-24 15:32
H2 efter sista seriematchen som blev en storseger mot Sigtuna

För vårt Herr 2-lag var det tjugonde och sista seriematchen för säsongen som spelades på lördagen i Edsbergshallen. Det var Sigtuna som stod för motståndet. Liksom många andra lag hade de en "kärngrupp" av spelare från något annat land, i detta fall Israel. De hade ett par duktiga bröder som var motorerna i laget och stod för det mesta i poängväg.

 

Första perioden var ganska jämn, de var i ledningen största delen av perioden men mot slutet tog Nils kommandot, gjorde 8 raka poäng och vi kunde gå till periodvila med ledning 25-21. I andra perioden gasade vi ordentligt med Albin som var ostoppbar. 55-39 i halvlek.  Sedan fortsatte det i samma stil och det hela slutade med storseger 123-74!

 

Samtliga tio Vibyboys noterades i poängprotokollet med topscorers Albin på hela 40, Adam 20 och Nils 18.

 

En härlig avslutning på en väldigt rolig säsong med mycket underhållande basketspel! Viby H2 slutade fyra i tabellen (av elva lag).

 

/Charlie o Per

 

 

 

 


Nyhetsarkiv