SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Herr 2 v38 – seger i historiska premiären trots lite ”darrigt” avslut…
2022-09-25 20:44
Vårt nya Herr2-lag vann i sin historiska första seriematch!

För första gången var det så dags för vårt nya Herr 2-lag att spela seriematch. Motståndarna var Stockholm Nordväst som är ett samarbete mellan Järfälla och FUBB (Upplands Bro). De var väldigt många spelare (12) medan vi fick ihop 9 st.

 

Första perioden var väldigt jämn, både spelmässigt och poängmässigt (15-15). I andra perioden la vi i en högre växel och gick nästan på knock vilket gav halvtidsreultatet 38-22. Ett par fantastiska kombinationer mellan Nicklas och Albin var bejubalde. Det kändes lugnt när vi fortsatte att dryga ut ledningen i tredje perioden till 21p. Men i sista smög det sig in en nonchalans och plötsligt började de bomba treor. Med 2 minuter kvar var skillnaden bara 5 poäng… Tack o lov höll vi ändå huvudet kallt och vann med 79 -72.

 

Det var verkligen en underhållande match med massor av publik! Calle med sina eurostep blev topscorer med 18 poäng följt av Oskar & Nicklas på 11 var, Magnus & Elliot gjorde 10 var. Hyfsat jämn poängfördelning således och samtliga spelare gjorde flera poäng! 😊 Bra start för vårt nyaste lag!

 

/Ruben o Per

PS. Du hittar actionbilderna i bildgalleriet!