SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Herr 2 v7 - revansch mot lokalkonkurrenten!
2023-02-18 16:08
Vibyboysen tar en skön revansch på lokalkonkurrenten Tureberg!

Dags för returmötet mot Tureberg. Förra gången underpresterade Vibyboysen så det var ett revanschsuget gäng som drog igång i hög fart. Viby i ledningen med 20-14 efter första perioden efter bra spel och bla en spektakulär matchdunk av Calle. I andra perioden låste det sig dock totalt, mest fouls och turnovers... underläge i halvlek med 30-37.

 

I tredje perioden inledde vi också dåligt med efter en snabb timeout började vi så sakta "äta oss ikapp". Med några sekunder kvar av perioden gick vi förbi till ledning med 52-50 inför sista.

 

Sista perioden startade suveränt och vi var snart uppe i en 10-poängsledning som vi sedan aldrig släppte taget om. Slutseger med 66-56 och en härlig revansch!

 

Elliot toppade poängskörden med 18, Calle 13, Adam o Hossein 12 var. 

 

Vibyboysen stärker därmed greppet om serieledningen men Uppsala har 2 matcher mindre spelade - och i nästa omgång möter vi dem i Edsbergshallen!

 

/Ruben o Per V


Nyhetsarkiv