SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli stödmedlem
 
Allt stöd är viktigt för oss!

Föreningsliv engagerar och motiverar och man kan ta del av det på olika sätt. Någon lägger mycket tid på eller vid sidan om plan, någon står i cafét och någon stöttar ekonomiskt.

Hur stöttar du?
Fler medlemmar ger oss större muskler och bättre möjligheter till en bra verksamhet för barn och ungdomar! Du hjälper klubben att utvecklas genom ett stödmedlemskap och du bestämmer själv hur engagerad och delaktig du vill vara.
 
När klubben växer i medlemsantal har vi bättre förhandlingsmöjligheter när det gäller sponsorer men också när vi förhandlar om nya hallar och andra satsningar för i basketen i Sollentuna kommun.
Är vi många medlemmar kan vi förhandla om bättre träningstider för våra ungdomar och visa att det finns ett stort basketintresse i kommunen.
 
Det är enkelt! Bli stödmedlem idag!
Besök Viby Basket hemsida och klicka på Anmälningsformuläret (http://www.vibybasket.se/form/Default.asp?ID=56207) och ange "Stödmedlem"
 
Kostnaden är 300 kr per säsong.
 
Viby Baskets sponsorer